Arczi Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Czesc. Mam kłopot. Otóż niedawno nagrałem sobie płytę DVD w Nero, zaznaczona była opcja: Pojedyncza sesja. Po jej nagraniu przypomniało mi się, że jednak muszę jeszcze coś na nią dograć. Czy byłaby taka możliwość, że kiedy nagrałem ją jako pojedynczą sesję można coś dograć? Dzieki i pozdro. :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Kiedyś brat nagrał sesję na sesję (poprzednią stracił). Jak wróci to się go zapytam i napiszę co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Osobiscie sądzę że się nie da. PS czy naprawde taka bida w polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Widocznie w Kanadzie (skad-Toronto) jest wieksza nedza niz w polsce :P raczej sie nie da czegos takiego zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Przytoczę słowa znanego wietnamskiego filizofa z II w. - "Za gapowe się płaci"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Da się zrobić. Programem WinOnCD. Jest na tyle głupi, że nagra. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) A sesje stracona da sie odzyskac. I z tego co pamietam w Nero. Bo tak kiedys robilem Edytowane 13 Lipca 2006 przez Lucasp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...