DiJo Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 cześć! Jakie kolumny polecacie kupić? W tej chwili mam na ten cel ok. 500zł. Zastanawiałem się nat Tonsil Fenix (tylko frontowe) albo Mistral. Tylko że te drugie są drozsze o 200zl. Które z nich są lepsze i jak duża jest różnica w dźwięku miedzy nimi? Obecnie mam 2 małe głośniki philipsa które grają marnie :] No i jeszcze jakiś czas temu mialem zestaw komputerowy creative p5800. Wymagań co do muzyki nie mam dużych, tylko tyle żeby grało i był ładny bas bo teraz tego mi brakuje :) Pokój mam ok. 3x5m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Jak byś chciał aby grało ładnie w całości to bym powiedział wharfedale 9.1. Ale skoro chcesz tylko ładny bas.. Jak szukasz mocy mam do sprzedania Quadrale Quintax 155, 80w rms sztuka stan igła grają nieźle (82cm kolumna, 3 drożne) i basu jest całe mnóstwo :) Tonfile wciągną basreflexem na śniadanie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) powiadasz, że sprzedajesz... a za ile? i czemu tak drogo? :P Z tym basem to mi nie chodzi o to żeby był bardzo mocny, Długo długo mialem te male kolumienki philipsa w których imo wogole nie ma basu ;] btw. ile kosztują wharfedale? ;>;> Znalazłem jakieś po 500 i po 900 zł ;] Edytowane 12 Lipca 2006 przez DiJo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 klik quadrale nienegocjowalne juz 450zł z przesyłką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...