Yacho Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 W sumie moze to i glupie ale czy Laing 700B da rade 3 blokom i nagrzewnicy (cooltek triple) nie wiem w sumie - woda nigdy nie plynela jakos super szybko mi w ukladzie - chcialbym tylko zeby zastoju nie bylo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Nie ma pompki która by nie dała rady trzem blokom. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Nie ma pompki która by nie dała rady trzem blokom. :mur:Jest -> Pompka rowerowa :lol2: A tak na powaznie to kazda powinna pociągnąc, tylko zalezy jak długo popracuje w takim confiqu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 a czy ktos rozbierał ta pompke ? bo wlasnie mysle ze niedlugo przydaloby sie ja wyczyscic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 moj eheim 1046 daje radem 1 blokowi i 2 nagrzewnicom, wiec jak Twoj laing nie bedzie dawal rady to chetnie sie wymienie i dodam gratis rezik innovateka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...