boratsc Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Mam problem z flashem biosu w tej płycie, gdy próbuje wgrać wyskakuje mi "Unknown flash type", z tego co doczytałem trzeba jakiego jumpera zmienić tylko jest problem bo nie mam pojęcia którego :mur: Nie mam manuala do tego mobo więc jeśli ktoś by miał PDF'a albo jakikolwiek opis (jeśłi po angielsku to bym prosił ładnie o przetłumaczenie) to bym był bardzo wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Zworka jest obok kosci biosu (JP3) przestaw z 1-2 na 2-3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) OK udało sie big thx :banana: :banana: :banana: :banana: Edytowane 13 Lipca 2006 przez iqmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...