MaciekCi Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Witam. :) Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś ma namiary na gry z Beavis'em i Butthead'em. I czy są freeware. Jeśli nie, to gdzie można je kupić. ;) Chociaż w tą drugą wersję wątpię bo gry są na tyle stare, że raczej mają status abandonware , jeśli tak , to może ktoś ma to na HDD i by wrzucił na serwer ew. maila ? ;) Głównie zależy mi na gierce jak ci dwaj pluli na ludzi przez okno. :) ----------------- OK , już sobie poradziłem. ------------ Edytowane 13 Lipca 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Zeby topic mial sens i pomogl kolejnym potrzebujacym: google i szukamy "Beavis & Butthead Virtual Stupidity download" http://www.downloadcentral.dk/download.php?fileid=186 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Jeszcze było B&B: Do U. Ciekawa przygodówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Ja mam jakiego BB pod win95 gdzie zaczynamy w szkole i musimy sie z niej wydostac ale po czase zanikaja dzwieki i nie slychac co gadaja :| Sprobuje innej wersji wiec ;) Edytowane 13 Lipca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...