tofff89 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 spieszcie sie :) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 jak to wolne miejsca nie czaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Otóż czasem zdarza się tak, że ekipa Rapidshare postanawia rozdać za darmo 2-dniowe konta premium. Takie konta pozwalają na ściąganie plików z rapidshare.de bez żadnych limitów czasowych [ pomiędzy kolejnymi pobraniami ] i prędkościowych. [ kont było chyba coś ok. 15 tys ale w pare minut wszystkie zostały rozdane - załapałem się na jedno :) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofff89 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) mam 2 do rozdania walić na pm (poszły dla Devila i Yotomeczka) Edytowane 13 Lipca 2006 przez tofff89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Na 2 dni tylko ? Rozumiem ze limity sa zniesione... moze sie przydac jak komus cos wiekszego udostepnisz , ale wtedy wole FTP postawic w tym wypadku ;) Jakos nie widze tam mozliwosci zalozenia tego konta za free... czyzby juz sie skonczyly ? Edytowane 13 Lipca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Rapidshare to naprawdę zmora dla ludzi bez publicznego IP, zwykle trzeba kombinować z różnymi proxy, żeby w ogóle coś można było ściągnąć, przydałoby się takie konto za free nawet na te 2 dni. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Rapidshare to naprawdę zmora dla ludzi bez publicznego IP, zwykle trzeba kombinować z różnymi proxy, żeby w ogóle coś można było ściągnąć, przydałoby się takie konto za free nawet na te 2 dni. :rolleyes:Jak chcesz to moge Ci jedno zapodać bo załapałem sie na dwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 A ja mam neo i mi takie cuda nie są potrzebne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Jak chcesz to moge Ci jedno zapodać bo załapałem sie na dwaChętnie przyjmę :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 spieszcie sie :) :-P Następnym razem dawaj od razu linka :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Jest taki ciekawy skrypt, ktory znosi czekanie na pobieranie kolejnego pliku z rapida na stalym ip. Poza tym mozemy pobawic sie z proxy i po klopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Poszukajcie na googlach o programie RapidCheck. Mała aplikacja, siedzi w tray'u i co minute [ czy ile tam chcecie ] sprawdza czy są dostępne darmowe konta. Jeśli tak - automatycznie otwiera strone na której tworzycie sobie konta :) Edytowane 13 Lipca 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Poszukajcie na googlach o programie RapidCheck. Mała aplikacja, siedzi w tray'u i co minute [ czy ile tam chcecie ] sam sprawdza czy są dostępne darmowe konta. Jeśli tak - automatycznie otwiera strone na której tworzycie sobie konta :) No i chyba dodatkowo sprawdza, czy ktoras z czesci pobieranego pliku juz nie wygasla, bo to bardzo przykre doswiadczenie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Oj tak, dzisiaj rano mialem takie przykre doswiadczenie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 No i chyba dodatkowo sprawdza, czy ktoras z czesci pobieranego pliku juz nie wygasla, bo to bardzo przykre doswiadczenie. ;]Mówisz chyba o programie Rapidshare Checker :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Zmartwie Was ;) , limity jednak sa. Poniewaz sam dzisiaj zalozylem konto i mialem pare zaleglych plikow do sciagniecia, bardzo mnie to ucieszylo ,ze nie bede musial co chwile restartowac polaczenia i oczekiwac na udostepnienie pliku ok. minuty. Jednak po ok. 2 godzinach i sciagnieciu ok. 5 GB wyskoczyl mi komunikat, ze robie zbyt duzy transfer, z zaproszeniem do skorzystania z konta jutro ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Limity są chyba do 6GB :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 to i tak sporo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Hmm ile mozna wrzucic na raz ? Chodzi mi o wielkosc pojedynczego pliku. Probowalem dzis 120 MB ale wyskajuje blad ze przekroczony czas polaczenia itd.. Edytowane 13 Lipca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 ma ktoś jeszcze konto do rozdania ;)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 A no przydałoby się pare kont na rapida :> Może ktoś ma jakieś :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Upload-limit: Unlimited! (Max. 100 MB per file! Split-archives allowed!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Czy mógłby ktoś poratować mnie kontem na rapidshare.de? Ewentualnie "pożyczyć" na dzień, dwa? Zostało mi do ściągnięcia 800MB z 1,5GB i powiem szczerze, ze w tym tempie do jeszcze ze dwa tygodnie mi to zajmie.. Oczywiści używam RapGeta, który to ułatwia, ale to mało. Odwdzięczę się zdjęciem ewentualnych % lub jakimś przelewem na zimne piwko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Prosiłbym o konto na rapidshare, jak ktoś jeszcze ma, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 a po co kombinowac na allegro mozna kupic konto na 30dni od 25zl i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 lub 2 dni za 3zl, fipa mysle ze wyjdzie Ci na to samo kupujac 2-dniowke na alledrogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Na Allegro nie widzę kont rapidshare.de, jedynie .com, a tego nie potrzebuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Tak się zastanawiam jaki interes mają sprzedawcy na allegro oferując konta 30dniowe za mniej niż 30zł... Sam sprzedawałem konta i to się po prostu nie opłaca (za taką cenę). Prosty rachunek, konto 30dniowe to koszt 6,99 euro - zależnie od kursu - ok.26zł, do tego trzeba doliczyć prowizję na Allegro, więc wychodzi na rękę 1-2zł od jednego konta na rękę. Z tego wynika, że lepiej kupić od jakiegoś kolesia konto na Allegro niż na rapidshare.com ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 A ja mam neo i mi takie cuda nie są potrzebne ;)oj prawda prawda. disconnect, connect i po klopocie. Szkoda ze tak malo miejsc rozdaja, bo czekanie 2,4min za kazdym razem jest nudne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Tak się zastanawiam jaki interes mają sprzedawcy na allegro oferując konta 30dniowe za mniej niż 30zł... Podobno, zakladajac konto na rapidshare dostajesz 8000 punktow, a na alegro sprzedawcy zabieraja te punkty i zakladaja nowe konta. Tak wynika z neutralnych komentarzy http://allegro.pl/show_user.php?uid=387541...pe=fb_recvd_neu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...