Gość CBZ Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dziala zarowno com, jak i de... Wyczysc cache przegladarki, moze cos pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dziala zarowno com, jak i de... Wyczysc cache przegladarki, moze cos pomoze. Już działa :lol2: nic nie robiłem ,być może u mojego operatora sieci były jakieś problemy przejściowe :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Jak to jest z tymi limitami 25gb na 5dni przy kontach premium ?? to jest stały limit ? tzn mam 5dni 25gb wykorzystałem z tego dajmy na to 15gb, to czy na kolejne dni dostaje nowe 25gb czy to się jakoś upłynnia i np dziennie dostaje 5gb... Edytowane 21 Stycznia 2008 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 masz 25gb na 5 dni i nie dziela tego w zaden sposob - 5 dni i sciagasz max 25gb i po zakonczeniu 5dni rozpoczyna sie nowa 5 i znowu 25gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 OK, dzięki KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 ale mozna przekroczyc limit - nawet za 28 czy 29 gb nie banuja, przynajmniej ja nie dostalem ;) Z jednego konta korzystalo z 15 osob. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym pauzowaniem ściąganych plików na RS? Sciągam RSMenagerem i w magiczny sposób ściągjąc ok. 2gb wskoczyło mi 6.. Po prostu zpauzowane, rozpoczęte pliki liczy tak jakbym dalej ściągał? Edytowane 28 Stycznia 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ściągaj przy pomocy Rapget. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Albo najlepiej za pomocą FlashGet'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 ja ściągam za pomocą internet download menegera ;) i sobie chwalę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Do wczoraj wesolo sobie sciagalem z rapidshare'a rozne roznosci, ale do mojej sieci chyba dolaczyl jakis narwaniec i caly czas blokuje mi IP (jeden publiczny adres routera). Provider odpisal mi ze sa dwie metody: - korzystanie z licznych sposobow ominiecia tego zabezpieczenia rapidshare opisanego w internecie - posiadanie wlasnego publicznego adresu ip, w tej chwili cena spadla do 9 zl brutto za miesiac Tak wiec pozostaje mi zalozenie konta. Dwa krotkie pytania: -jak dziala mechanizm logowania sie, tzn po czym rapidshare rozpoznaje, ze ja mam konto, a inni uzytkownicy ktorzy rowniez polaczeni sa do tej samej stacji bazowej sa beee :D ? -z jednego konta "moga" korzystac dwie osoby o roznych IP (ja + znajoma z neo) w tym samym momencie? - chodzi o rozbicie kosztow i ciaganie na dwa lacza :wink: Bede wdzieczny za krotkie, aczkolwiek wyczerpujace odpowiedzie. Na drugie raczej odp jest jasna, ale pierwsze mnie bardzo nurtuje :sad: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 1. masz login i hasło 2. różnie, ludzie jadą po paru na jednym koncie i ogólnie jest ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ja z kumplem raz się złożyliśmy na konto to było all ok. Obywoje ciągneliśmy pliki w tym samym czasie, trzeba tylko uważać na to zeby limitu (dokladnie nie pamietam ile i na ile) nie przekroczyc. Logowanie raczej polega na ciasteczkach niż IP więc inni raczej nie będą mogli w tym samym czasie kozystac z twojego konta automatycznie gdy ty będziesz sciagal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 1. Cookies 2. Bez problemu mozna na kilka osob 3. Na alledrogo konta sa po ~20zl 4. Limit 25gb co 5 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Zakupilem dwa dni temu konto na rapidzie. Mam stale IP (ktos u mnie w sieci sciaga z publicznego przydzialu). Od samego poczatku zauwazylem, ze w Logs na stronie RS przeklamuje mi ilosc danych pobranych. Uzyczylem swojego konta znajomej i dzis podliczylem ilosc danych wywietlanych i tego co pisze mi w logs i roznia sie one o AZ 5GB (sciagniete ok 4, na RS pisze ze 9). Uzywamy oboje FlashGeta. Yyyy o co chodzi? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) nie używaj FlashGeta to po pierwsze a po drugie zmień sobie login i hasło na takie którego nikt nie zna i po problemie... twoje ip nie ma tu znaczenia po prostu podałeś komuś login i hasło i ten ktoś sobie ładnie ciągnie. tak w ogóle to doradzam kupowanie kont rs za 15zł na 30 dni... lepiej dołożyć do 25 czy tam 30zł i mieć pewne konto dla siebie z 8tyś punktów. Edytowane 7 Lutego 2008 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 tak w ogóle to doradzam kupowanie kont rs za 15zł na 30 dni... lepiej dołożyć do 25 czy tam 30zł i mieć pewne konto dla siebie z 8tyś punktów. Ja tam wiele razy kupowalem po 18zl. I zawsze bylo ok, a punty mi zbedne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 ja biorę te z punktami, dla mnie nie ma i tak różnicy bo się skłam z kumplem wiec 5zł/miech w tą czy w tamtą... a za 10 000ptk mam miech za friko czy tam nowe konto za friko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Konto podalem jednej pewnej osobie. Haslo oczywiscie zmienilem. Jestem jednak ciekawy dlaczego sciagam 4GB a RS liczy mi 9. Czy przez to, ze uzywam FG i czesto przerywam sciaganie? Jezeli nie FG to co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Internet Download Manager, też miałem ten problem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Rozumiem, ze ten problem byl wywolany uzywaniem FlashGeta i zniknal gdy zaczales uzywac IDM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Używałem RSmanager'a który nawet wyświetlał stosowną informację dotyczącą tego problemu ;) Od kiedy przesiadłem się na IDM nie miałem tego problemu, zresztą co Ci zaszkodzi jak sam spróbujesz ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 rapget dobrze nalicza ;] ja uzywam tylko niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Konto podalem jednej pewnej osobie. Haslo oczywiscie zmienilem. Jestem jednak ciekawy dlaczego sciagam 4GB a RS liczy mi 9. Czy przez to, ze uzywam FG i czesto przerywam sciaganie? Jezeli nie FG to co?No bo konto RS nalicza total ile się ściągnęło. Dasz dane 10 osobom, każdy ściągnie po 1GB, ty ściągniesz 0GB, ale naliczone będziesz miał 10. Bo to nie nalicza po 25GB (na 5 dni) na dane IP, tylko na konto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Ale ja porownywalem ilosc danych sicagnietych jakie mam na dysku, a sume jaka RS pokazuje mi przy moim IP i analogicznie u kolezanki - ilosc danych faktycznie sciagnietych byla 2 razy mniejsza od ilosci danych sciagnietych przez jej IP w RS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Jak ściągasz przez FG, to daj 1 połączenie a nie 5, bo wtedy liczy większy transfer ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Ja uzywalem 3 polaczen na raz. Myslisz czy wiesz, ze przez wieksza ilosc polaczen nabija wiecej MB na RS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 ilosc polaczen nie ma nic do rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Mi kiedyś naliczało więcej przy 5 połączeniach, ale wychodzi na to, że chyba poprawili. Przepraszam za wprowadzenie w błąd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) kolejna zmiana na rapidzie dla korzystający usługi "FREE" ... od teraz [dokładniej od 2 dni] nie można dokonywać zmian serwera, taki jaki system proponuje z takiego musisz ściągać ;] -przez co czasem można się spodziewać transferów rzędu 32kB/s przy łączu 768kB Edytowane 10 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...