Skocz do zawartości
dar_max

3000zł Na Laptopa

Rekomendowane odpowiedzi

chcę zasięgnąć rady u speccjalistów, mam zamiar kupić notebook'a tylko mam problem bo zależy mi bardzo na takich parametrach :

1. 1GB ramu:

2. 60GB HDD;

3. przynajmniej 1,6 Ghz procek

i tu nasuwa sie moje pytanie czy za taka kasę można mieć takiego laptopa z takimi parametrami ? jeśli nie to prosiłbym o propozycje ile musiałbym mieć hajsu aby kupić coś takiego ? z góry serdeczne dzięki

Edytowane przez dar_max

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka konfiguracja jest jak najbardziej mozliwa. Bez problemu mozna znalezc notebooka z procesorem Celeron M380 1.6GHz z dyskiem 60GB i matryca 15". Jedyny problem bedzie polegał na tym ze przewaznie notebooki tej klasy sa wyposazone w 256 lub 512 ramu. Dlatego tez pasuje go kupic w sklepie w ktorym bedzie mozliwosc na miejscu wymiany pamieci ram z tych 256 lub 512 na 1GB.

Kilka propozycji:

Asus A3H-5012

Fujitsu Amilo Pro V2035

Toshiba Satellite A100-529

Wiecej notebooków w tej cenie bedzie miał Acer np: Acer Aspire 3004, 3005, 3623, 3633 itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chcę zasięgnąć rady u speccjalistów, mam zamiar kupić notebook'a tylko mam problem bo zależy mi bardzo na takich parametrach :

1. 1GB ramu:

2. 60GB HDD;

3. przynajmniej 1,6 Ghz procek

i tu nasuwa sie moje pytanie czy za taka kasę można mieć takiego laptopa z takimi parametrami ? jeśli nie to prosiłbym o propozycje ile musiałbym mieć hajsu aby kupić coś takiego ? z góry serdeczne dzięki

Proponuje HP ...

Bo taki FS to Ci 45min na baterii potrzyma :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...