dar_max Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) chcę zasięgnąć rady u speccjalistów, mam zamiar kupić notebook'a tylko mam problem bo zależy mi bardzo na takich parametrach : 1. 1GB ramu: 2. 60GB HDD; 3. przynajmniej 1,6 Ghz procek i tu nasuwa sie moje pytanie czy za taka kasę można mieć takiego laptopa z takimi parametrami ? jeśli nie to prosiłbym o propozycje ile musiałbym mieć hajsu aby kupić coś takiego ? z góry serdeczne dzięki Edytowane 13 Lipca 2006 przez dar_max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Taka konfiguracja jest jak najbardziej mozliwa. Bez problemu mozna znalezc notebooka z procesorem Celeron M380 1.6GHz z dyskiem 60GB i matryca 15". Jedyny problem bedzie polegał na tym ze przewaznie notebooki tej klasy sa wyposazone w 256 lub 512 ramu. Dlatego tez pasuje go kupic w sklepie w ktorym bedzie mozliwosc na miejscu wymiany pamieci ram z tych 256 lub 512 na 1GB. Kilka propozycji: Asus A3H-5012 Fujitsu Amilo Pro V2035 Toshiba Satellite A100-529 Wiecej notebooków w tej cenie bedzie miał Acer np: Acer Aspire 3004, 3005, 3623, 3633 itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASSlbn Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 chcę zasięgnąć rady u speccjalistów, mam zamiar kupić notebook'a tylko mam problem bo zależy mi bardzo na takich parametrach : 1. 1GB ramu: 2. 60GB HDD; 3. przynajmniej 1,6 Ghz procek i tu nasuwa sie moje pytanie czy za taka kasę można mieć takiego laptopa z takimi parametrami ? jeśli nie to prosiłbym o propozycje ile musiałbym mieć hajsu aby kupić coś takiego ? z góry serdeczne dzięki Proponuje HP ... Bo taki FS to Ci 45min na baterii potrzyma :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...