DirtZ Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Witajcie! Mam dość, 3 dni juz tym walcze. Otoz mam zintegrowana karte dźwiękową na płycie asusa A7N8X-X. Do rzeczy. Są 3 gniazda. Typowo, pink - mic, green - out, blue - ? :P. Opis problemu: głosniki działaja tylko i wyłącznie po podłączeniu do różowego gniazda. mikrofon działa tylko i wyłącznie po podłączeniu do różowego gniazda. Mikrofon nie działa podłączony jednoczesnie z głośnikami (poprzez trójnik na mini jacku). Co z resztą gniazd? Nic. Poprostu cisza. Dźwięku również nie przyjmują. Nie mam pomysłow :P drivery niby poinstalowane prawidłowo ;/ Pozdrawiam, DirtZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 a poustawiales w tych sterownikach/ustawieniach dzwieku wszystko prawidlowo ? ps. osobista prosba, zmien avatar jak mozesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Tak, ustawienia sprawdzałem kilka razy. Gdy manipuluje się mini jackiem koło gniazda, czasami takie jakby trzaski idą zwykle :> jednak tutaj to nie występuje, tak jakby w zielonym gnieździe w ogóle nie bylo sygnału. Po zmianie z tweak.pl takiego wziąłem ;) zmienie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Sory za double posta ale chciałem bumpnąć topic. Jak myślicie, czy to może być wina elektroniki? Ponieważ mam te mobo od 7 dni (od tego czasu mam wlasnie serwer na niej :)) i nie wiem czy to kiedykolwiek działało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...