oldskul Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Witam, brat prosił mnie, żebym przywrócił system o miech wcześniej, bo stracił Savy do jakieś gry i mi strasznie sapie. W przywracaniu systemu takie kwiatki są, że nie mogę się o miesiąc cofnąć, dziwne. Jak klikam, żeby mnie cofnęło do tyłu to nie działa... W ustawieniach przywracania systemu nic nie było zmieniane. Osohosi? Ktoś mi wytłumaczy? Edytowane 13 Lipca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Zobacz czy w są jeszcze jakies punkty z tego miesiąca. Jak jest ich kilka to mozliwe ze zajmują tyle miejsca, że stare musiały zostac juz usunięte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 I chyba masz rację sgj. Dzięki za radę, można zamknąć. Powiem kumplowi, to te save odzyska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...