kanurwa Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 W piątek otrzymałem części min. Corsair DDR XMS2700 256MB CL2 (PC-333) z płytą Asus P4S8X SiS-648 + LAN + SATA + IEEE-1394. Wszystko ładnie pieknie ale gdy włączam kompa nic tylko długi ciągły zapętlony dźwięk, podobno to sygnalizacja kłopotów z Ramem. Może ktos sie z tym spotkał. Sprzęt kupiłem w komputroniku, czy ktoś wie jak długo załatwia się u nich reklamację. Dzisiaj może zalatwie sobie inny ram to sprawdzę what`s up. No ale może ktoś moze miał podobny problem, gdzies czytałem, że wszystko moze byc ok tylko akurat płytka nia musi się lubić z ramem 8O a jesli tak by było to co da tej płytki byscie polecili, tylko w komputroniku nie ma wyboru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 skoro piszczy to na 99,9% CPU zyje i ma sie dobze albo ram albo grafa a z gwarancjami w komputroniku to paarodia.... juz bym sie bal czy aby nie jestes z sianem do tylu :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 W piątek otrzymałem części min. Corsair DDR XMS2700 256MB CL2 (PC-333) z płytą Asus P4S8X SiS-648 + LAN + SATA + IEEE-1394. Wszystko ładnie pieknie ale gdy włączam kompa nic tylko długi ciągły zapętlony dźwięk, podobno to sygnalizacja kłopotów z Ramem. Może ktos sie z tym spotkał. Sprzęt kupiłem w komputroniku, czy ktoś wie jak długo załatwia się u nich reklamację. Dzisiaj może zalatwie sobie inny ram to sprawdzę what`s up. No ale może ktoś moze miał podobny problem, gdzies czytałem, że wszystko moze byc ok tylko akurat płytka nia musi się lubić z ramem 8O a jesli tak by było to co da tej płytki byscie polecili, tylko w komputroniku nie ma wyboru. Sprawdź inny RAM - później będziesz się martwił. Czy kable, zworki - są OK. Np czy CPU FAN jest podłączony do dobrego gniazda ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Co do cpu fan to wiatrak ładnie się kręci i w grafie również Herculec 9700Pro, poza piskem totalny pad, do biosu nie da sie wejść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...