cavarr Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 czego to ludzie nie wymyślą , aby zedrzeć ostatni grosz z graczy :lol2: Pierwsza karta sieciowa dla graczy, to brzmi dumnie :lol: więcej o tym potworze :blink: znajdziecie tutaj: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3316 http://www.killernic.com/KillerNic/ ps. nie wiedziałem gdzie to dać B-) jak nie pasuje to przenieść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Czekam na porty usb specjalnie dla graczy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jak rano wstalem myslalem ze ten news to wymysl mojej chorej wyobrazni na malym kacu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Nie, to tylko karta sieciowa chlodzona woda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Swietny marketingowy pomysł. Są pierwsi na rynku z tym produktem (bo nvidia nie reklamuje tego samego posuniecia w serii nForce5) Teoretyczne odciążenie procka ( i nazwanie tego MaxFPS 8-O ) oraz niby mozliwosc sterowania swoim pingiem (Ping Throttle) to świetne ściemy marketingowe. No i w dodatku to chłodzenie! po co ? :mur: LOL Zastanawia jeszcze fakt że nigdzie nie ma faktycznej FOTY tego produtku, a jedynie model 3D. Czyzby sie bali zaryzykowac masową produkcję i narazie tylko sprawdzają zainteresowanie rynku? Zapaleni maniacy, świry, głupki i lamuchy z nadmiarem pieniędzy z pewnością kupią magiczny produkt który "zakonczy światowy problem lagu w grach". śmierdzi to też traktatem z producentami części komputerowych (no, chyba ze sie tylko podlizują) bo minimalne wymagania sprzętowe są wręcz śmieszne. (Athlon64® 3000+ or higher Intel Pentium® IV 2Ghz or higher 3d Hardware Accelerator Card, 256MB or better) A słyszałem że to ma odciążać procka :) No i to rzucanie nazwami gier (battlefield 2), ciekawe czy zapłacili za to. paranoja! :mur: Edytowane 14 Lipca 2006 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 E tam. Dadza kilka dobrych kawalkow $ pr0gejmerom za reklamy, namowia jakiegos developera mmorpg zeby ich produkt chodzili tylko z ta elo karta i mamy kolejny standard :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Killernic Fatal1ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Chociaz...Killcreek by pasowala... Wtedy bym sie zastanowil nad kupnem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jak mi ktos udowodni ze jest lepsza od mojej 1gbit integry na P4P800 to mooooze... sie zastanowie czy producenci tego czegos nie sa walnieci ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 buahahahahah ta karta to najlepszy przykład na to że są ludzie na świecie którzy to potrafią sprzedać wszystko ... włącznie z powietrzem :] Zaraz jeszcze soft do podkręcania LAN'a wyjdzie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 dojdzie do tego że gracze będą przelutowywać sobie nóżki od procesora for gamers designed :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 tak mysle kto bedzie kupowal te karty... bo naprzyklad jakbym mogl kupowac najlepsze czesci to bym tego nie kupil i na pck dal... nie rozumiem co moze byc super w karcie sieciowej? hmm ? nic ?. znam tylko 1 osobe co by mogla to kupic... moj byly kolega dzis juz nie moge go tak nazwac bo nie jest juz czlowiekiem... wyssalo mu mozg poprostu-smutne. pytacie od czego? od wowa (kolesia przez tygodnie nie bylo w szkole a przychodzil jak restart servera) dramat. i wlasnie to jest jedyny nabywca jakiego znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Wystarczy na pudełku napisać "for pro gamers" i już produkt jest wyjątkowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Ale kompletne odciążenie sprzętu od obsługi sieci to też coś niby daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Dociazenie Windowsa kolenym sterownikiem, i pewnie softem, tez ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 i pewnikiem sterownika w boxie nie będzie i trzeba będzie mieć zapasową sieciówke "for n00bs" coby ściągnąć z sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 a ile kosztuje to cos? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Czekam na porty usb specjalnie dla graczy! ja czekam na porty usb specialnie dla mnie [; ee jakas lipa. nie ma pr0 w nazwie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Wbrew pozorom karty sieciowe bardzo sie roznia. Osobiscie nie lubie kart z ukladami realteka, dzialaja one koszmarnie wolno i obciazaja procesor. Najbardziej obciazajaca procesor jestr chyba uklad montowany na plytach z nforce4. Czasami wymiana kart w sieci na nornalne znaczaco poprawia prace. A co do karty to pewnie ma wlasy procesor i przy duzych przepustowosciach na pewno bedzie roznica od zintegrowanego badziewia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 tylko ciekawe czy przyspieszy mi internet ;) teraz mam 256 ;] moze bede mial 512,co?... :lol2: niedlugo zrobia specjalne wentyle 4 plejers ;] 'kup, a bedzie szybciej; wymagania minimalne:AthlonX23800+,2048mb ram... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) tylko ciekawe czy przyspieszy mi internet ;) teraz mam 256 ;] moze bede mial 512,co?... :lol2: niedlugo zrobia specjalne wentyle 4 plejers ;] 'kup, a bedzie szybciej; wymagania minimalne:AthlonX23800+,2048mb ram... :lol2: w rok nabijesz wiecej postow niz Kaeres od poczatku forum .. btw. w sprawie karty popieram uzytkownika Przemol^N. Killernic jest na wyrost ale lepiej miec np. jakiegos 3com'a zamiast zintegrowanej karty sieciowej - tylko gdzie ja zmiescic :/ Edytowane 20 Lipca 2006 przez SlowsilVa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 panowie ukazał się test tego monstrum :lol2: http://gear.ign.com/articles/729/729557p1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Druga czesc tutaj: http://gear.ign.com/articles/729/729733p1.html Swoja droga, recenzenci wykazali sie iscie profesjonalnym podejsciem do tematu i testowali FEAR w MP przy max detalach na kompie, ktory te detale ledwo ciagnal (w trakcie testu srednio 15 fps :lol: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Gdyby kosztowała 50zł i faktycznie w znacznym stopniu odciążała procka oraz była na pci-e to może bym ją kupił... Po cholere robia takie coś na PCI jak w nowych płytach spotykamy najczęsciej tylko 2xPCI :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Możemy sobie gadać a oni i tak na tym kasę zbiją zobaczycie. Ja uważam że zarobek na ludzkiej głupocie to bardzo dobry i łatwy zarobek, w 99% kwestia marketingu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Mi sie podoba pomysl uruchamianai na tej karcie softu, np. firewalla czy klienta BT, ktore bylyby kompletnie niezalezne od Windowsa i nie obciazaly reszty kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Swoja droga, recenzenci wykazali sie iscie profesjonalnym podejsciem do tematu i testowali FEAR w MP przy max detalach na kompie, ktory te detale ledwo ciagnal (w trakcie testu srednio 15 fps :lol: ).Mi sie wydaje to zamierzone. Karty zintegrowane przy obiazonym procesorze zwalniaja i to mocno. Wystarczy sprawdzic dvd shrika i bawic sie po lanie. Uklady ktore sa na nforce4 dostaja czwkawki momentalnie mimo ze uwywa sie innych dyskow twardych a po wlozeniu karty z chipem intela wszystko smiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 True, true :) Przy sporym obciazeniu lepiej mi chodzi siec na sieciowce Intel Pro 100S niz zintegrowanej. Intel skonfigurowany tak by w jak najmniejszym stopniu obciazal procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Mi sie wydaje to zamierzone. Karty zintegrowane przy obiazonym procesorze zwalniaja i to mocno. Wystarczy sprawdzic dvd shrika i bawic sie po lanie. Uklady ktore sa na nforce4 dostaja czwkawki momentalnie mimo ze uwywa sie innych dyskow twardych a po wlozeniu karty z chipem intela wszystko smiga. Sorry, ale jak chcesz miarodajnie zmierzyc wplyw sieciowki na fps, jak grafa Ci w kolko wszystko zwalnia i "rozpieprza" wyniki? Goscie sami w tescie pisali, ze gra byla niegrywalna, wiec jak tu mozna wyciagac jakies wnioski skoro inny podzespol niz testowany ma duzo wiekszy wplyw na wynik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 costi Wbrew pozorom nie jest to beznadziejny pomysl. Na szybkiej maszynce roznica miedzy integra a kniciem miescilaby sie w granicach bledu pomiarowego. Wynik na wolniejszym sprzecie bedzie bardziej widoczny Jestem po 1 kawie wiec moge nie funcjonowac jeszcze normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...