bags Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 witam wszystkich mam problem co wybrac widzialem rozne testy tych kart i w sumie to i obje niezle wypadły. kyro jupitera jest tansze no ale niechcialbym dac plamy zeby sie nieokazalo ze chociaz dalem taniej (ale przyokazji niedac d*** z tym zakupem) a chce zeby mi to dobrze chodzilo. duron 1.2(@1.4) abit kt7a raid , 256 ram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 temat stary i znany jakbyś sie zastanawiał czy 2MX400 czy KyroII to moze bym sie skusił na to Kyro, ale 2TI napewno będzie duzo lepsza, zwłaszcza do tego procesora 2TI będzie w sam raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 gf2titanium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Oczywiscie GF2Ti. Na starych giercach to moze ten Kyro sobie daje rade ale juz na nowych (vide GTA 3) to nie wydala nawet 10 fps. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Oczywiscie GF2Ti. Na starych giercach to moze ten Kyro sobie daje rade ale juz na nowych (vide GTA 3) to nie wydala nawet 10 fps.jak edonkey mi dociągnie drugą płytkę to zobaczymy jak chodzi, na razie Kyro2 mnie zawiódł w jednej gierce (4x4 Evolution2) na kilkadziesiąt sprawdzanych. Z Kyro jest tak że trzeba go mieć aby go ocenić a nie tylko jechać na opiniach innych. Poza tym im nowsze stery tym lepiej chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Miałem przez dosyć długi czas Kyro-II Herculesa i byłem z niej bardzo zadowolony. Po ściągnięciu coolerka posmarowałem tam co nieco srebrną pastą i dodatkowo podkręciłem o 15 MHz. W tej chwili mam Winfasta 2TI i jestem jeszcze bardziej zadowolony, po podkręceniu go na 285/525 wszystko chodzi stabilnie i mam przyrost około 25% w stosunku do Kyro-II. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 witam wszystkich mam problem co wybrac widzialem rozne testy tych kart i w sumie to i obje niezle wypadły. kyro jupitera jest tansze no ale niechcialbym dac plamy zeby sie nieokazalo ze chociaz dalem taniej (ale przyokazji niedac d*** z tym zakupem) a chce zeby mi to dobrze chodzilo. Zdecydowanie bierz tego GF2. Co tu dużo mówić jest lepsze od kyroII Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 witam wszystkich mam problem co wybrac widzialem rozne testy tych kart i w sumie to i obje niezle wypadły. kyro jupitera jest tansze no ale niechcialbym dac plamy zeby sie nieokazalo ze chociaz dalem taniej (ale przyokazji niedac d*** z tym zakupem) a chce zeby mi to dobrze chodzilo. duron 1.2(@1.4) abit kt7a raid , 256 ram Jak masz slaby procesor i masz pingwina na dysku (zwłaszcza z nowym jajkiem) to bierz Ti Jeżeli zamiast Linusa masz szybki procek to Kyro (i trochę kasy zostanie) Kyro ma lepszą jakość obrazu (nasycenie kolorów i ostrosć), Ti jest lepiej dostępny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...