Skocz do zawartości
bags

Jupiter KyroII czy Geforce2 Titanium !!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich

mam problem co wybrac widzialem rozne testy tych kart i w sumie to i obje niezle wypadły. kyro jupitera jest tansze no ale niechcialbym dac plamy zeby sie nieokazalo ze chociaz dalem taniej (ale przyokazji niedac d*** z tym zakupem) a chce zeby mi to dobrze chodzilo.

duron 1.2(@1.4) abit kt7a raid , 256 ram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie GF2Ti. Na starych giercach to moze ten Kyro sobie daje rade ale juz na nowych (vide GTA 3) to nie wydala nawet 10 fps.

jak edonkey mi dociągnie drugą płytkę to zobaczymy jak chodzi, na razie Kyro2 mnie zawiódł w jednej gierce (4x4 Evolution2) na kilkadziesiąt sprawdzanych. Z Kyro jest tak że trzeba go mieć aby go ocenić a nie tylko jechać na opiniach innych. Poza tym im nowsze stery tym lepiej chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem przez dosyć długi czas Kyro-II Herculesa i byłem z niej bardzo zadowolony. Po ściągnięciu coolerka posmarowałem tam co nieco srebrną pastą i dodatkowo podkręciłem o 15 MHz.

W tej chwili mam Winfasta 2TI i jestem jeszcze bardziej zadowolony, po podkręceniu go na 285/525 wszystko chodzi stabilnie i mam przyrost około 25% w stosunku do Kyro-II.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wszystkich

mam problem co wybrac widzialem rozne testy tych kart i w sumie to i obje niezle wypadły. kyro jupitera jest tansze no ale niechcialbym dac plamy zeby sie nieokazalo ze chociaz dalem taniej (ale przyokazji niedac d*** z tym zakupem) a chce zeby mi to dobrze chodzilo.

Zdecydowanie bierz tego GF2. Co tu dużo mówić jest lepsze od kyroII

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wszystkich

duron 1.2(@1.4) abit kt7a raid , 256 ram

Jak masz slaby procesor i masz pingwina na dysku (zwłaszcza z nowym jajkiem) to bierz Ti

Jeżeli zamiast Linusa masz szybki procek to Kyro (i trochę kasy zostanie)

Kyro ma lepszą jakość obrazu (nasycenie kolorów i ostrosć), Ti jest lepiej dostępny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...