BLANTMEN Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 No właśnie chciałem to wkleić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 No to idzie update dla spy'a i snipera :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Już wyszedł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Dla tych, którym nie podobał się nowy system przyznawania broni: Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include: Team Fortress 2 Added Sniper/Spy milestone achievements as an additional way players can get the new unlockables Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 W KONCU... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Grając wczoraj (właściwie dzisiaj ;) ) zabiłem snajperem jednego przeciwnika i dup! Wszystkie milestones'y dla szpiega i snajpera na raz + wszystkie nowe bronie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 heh ja po 2 razy dostaje przedmioty ktore juz mam. przyklad: rakietnica dla pyro i ambassador dla spy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 No ja tez mam dwa huntsmanbow'y dla snajpera, jeden losowy i jeden z milestone :-) Zenua :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zenua :-)Uh... Duplikaty znajduje sie bo mistrzowie z Valve chce zaimplentowac system wymiany itemow (co jest imo jedna wielka pomylka). Gdyby nie to ze wlaczyli spowrotem milestony to bym pewnie nigdy nie postrzelal sobie z luku. Ogolnie kazdy nastepny update jest gorszy od poprzedniego. Update medyka byl naprawde dobry, dla pyro niezly, po updacie heavy'iego natasza i tak przez pol roku nie dzialal tak jak powinna, a od update'u scout'a to juz jest tylko tragedia... Szkoda dobrej gry :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Uh... Duplikaty znajduje sie bo mistrzowie z Valve chce zaimplentowac system wymiany itemow (co jest imo jedna wielka pomylka). Gdyby nie to ze wlaczyli spowrotem milestony to bym pewnie nigdy nie postrzelal sobie z luku. Ogolnie kazdy nastepny update jest gorszy od poprzedniego. Update medyka byl naprawde dobry, dla pyro niezly, po updacie heavy'iego natasza i tak przez pol roku nie dzialal tak jak powinna, a od update'u scout'a to juz jest tylko tragedia... Szkoda dobrej gry :/ No ja rozumiem, ze to zostalo wprowadzone jako ulatwienie - zdaje sie ze nie mogli sie wygrzebac spod sliny jaka wypluli na nich gracze ;) W kazdym rasie sek w tym, ze ja mam w inwentory dwa luki :-) Notabene - fajna bron, bo np tarcza to crap jakich malo. Jakosc poprawek oceniam podobnie, jest ona odwrotnie proporcjonalna do jakosci filmikow "meet the" im lepszy update tym gorszy filmik. Ostatni ze spy'em miazdzy :-) No i jeszcze ilosc zaliczen do zdobyca milestona, pamietasz ile bylo ich na poczatku u medyka? :-) A teraz u snajpera na 1 kamien przypada 5 zaliczen... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 W kazdym rasie sek w tym, ze ja mam w inwentory dwa luki :-)No a ja ci wytlumaczylem dlaczego dlaczego tak jest. Ty masz dwa, a ja nie moglem znalesc zadnego, dlatego ma byc jeszcze system wymiany itemow, ale ciach!a mac... TO JEST SHOOTER SIECIOWY! Bronie w ogole nie powinny byc na zasadzie unlockow bo jak ktos je chce i ma troche oleju w glowie to zrobi z kumplem 80% achievmentow z packa w 15min, wiec to czy tych achievmentow do milestone'a potrzeba 5 czy 15 nie robi wcale roznicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Alez ja wiem dlaczego tak jest... A to, ze taka sytuacja powstala uwazam za nieco zenujace. System achievementow jest jaki jest, jesli ktos chce robic unlocka na zasadzie napieprzania we dwojke z kolega na pustym serwerze, jego sprawa (i raczej uznalbym, ze ktos kto tak robi raczej ma mniej niz wiecej oleju w glowie - no chyba, ze to dla niego zabawne). Jeszcze ktos inny lubi sobie poprawiac samoocene czitujac czy tez wykorzystuje bugi w grze. Ja gram for fun i np do tej pory nie mam odblokowanej zadnej broni scouta - niespecjalnie mi ta klasa lezala od poczatku, spy'em tez nie gram wcale. Kwestia wyboru. A ze sa tacy, ktorzy maja odblokowane bronie 15 minut po kojelnym apdejcie, to juz jest, ze tak powiem, taki folklor, nie do wyplenienia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 moze mi ktos wyjasnic lub podac link gdzie bede mogl przeczytac. na jakies zasadzie opiera sie unlock nowych zabawek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Serwery wypluwaja co jakis czas nowe itemy. Wszystko jest losowe i zalezy od tego ile siedzisz na serwie (dlatego powstaly afk serwery). wkamil: no prosze cie, jezeli gram np medem na gatherach/cw i nie mam itemow to wg ciebie zamiast odblokowac sobie normalnie bronie, powienienem biegac po ffa i robic achievmenty? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 moze mi ktos wyjasnic lub podac link gdzie bede mogl przeczytac. na jakies zasadzie opiera sie unlock nowych zabawek 3295640[/snapback] wkamil: no prosze cie, jezeli gram np medem na gatherach/cw i nie mam itemow to wg ciebie zamiast odblokowac sobie normalnie bronie, powienienem biegac po ffa i robic achievmenty? :lol2: Odblokowac normalnie, czyli....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 moze mi ktos wyjasnic lub podac link gdzie bede mogl przeczytac. na jakies zasadzie opiera sie unlock nowych zabawekdolaczam sie do prozby!: )) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 (edytowane) Witam, mam problem dotyczący statystyk TF, a mianowicie nie zapisują się, a raczej wracają do wcześniejszych przy następnym odpaleniu tf czy po restarcie kompa, czasami się wcale nie zapisują. Tzn jak gram, gra odpalona, wszystko ładnie niby się zapisuje i co mapka statystki są na bieżąco(największa ilość pkt i czas). Jednak gdy grę wyłączę, steam czasami nie zapisuje ich, innym razem już się cieszyłem bo zapisał ale przy następnym uruchomieniu kompa znowu wróciły do starych.. ciekawe bo osiągnięcia zapisuje. Defragmentacja i integralność cachu nie pomaga. Jakieś rady czy pisać do supportu? Oczywiście nie mam zamrożonych statystyk. Edytowane 4 Lipca 2009 przez master4life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Wywal cały folder steamapps\TWOJE KONTO\team fortress 2 Następnie odpal gre na Steam, całość na nowo się wypakuje z pliku GCF, ewentualnie uratuj sobie konfig i mapy wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Usunąłem zawartość i jadę na nowo, mam nadzieje że coś to da. Wydaje mi się tak się zaczęło od ostatniego upu(tzn coś tam steam komunikował przez chwilkę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gcktu Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Ja mam identyczny problem, jak master4life, wcześniej resetowałem statystyki i nic kompletnie nie pomaga. Jak statystyki zresetowałem sposobem strandeda to wystarczy że chwilę pogram, statystyki na stronie steam jakby się zamrażają i się nie odświeżają a po jakimś czasie wracają te które są zapisane na stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 (edytowane) Panowie dopiero zainstalowałem gre z OB z wersji retail i pobiera mi updatey, ile one zajmują? [gluteus maximus], kumple zaraz grają a mi update od nowa leci. Beznadziejne jest to narzędzie do uaktualniania, już szybciej bym sobie sam ściągnął updeaty i wgrał ;] Edytowane 28 Października 2009 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Steam nie sciaga od poczatku tylko zeruje licznik procentow za kazdym wznowieniem sciagania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Steam nie sciaga od poczatku tylko zeruje licznik procentow za kazdym wznowieniem sciagania. No właśnie tak się dziwiłem, że wczoraj do tych 30% powoli dobijało a dziś od zera już szybciej leciało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 czy te helołinowe nakrycia glowy nadal mozna wyrwac w grze? cos tam kiedys bylo o rejestrowaniu na steamie w celu zdobycia. ocb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 czy mi się zdaje czy póki co jest 1:0 dla Soldiera i mamy pierwszy unlock? http://www.teamfortress.com/soldierupdate/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Żeby odblokować tarczę i miecz z tego nowego update'u muszę po prostu grać i czekać aż wpadnie, czy zrobić coś konkretnego? Grę kupiłem już dawno, ale dopiero od jakichś 2 tygodni zacząłem grać i nie całkiem jeszcze łapie kwestię tych unlocków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Nabijać milestone'y musisz, albo czekać aż wpadnie random. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Gramy dzisiaj w TF2? W razie czego mój SteamID: mortal6969 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ja w TF2 zawsze chętnie pogram, mój id to armt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 No to może jakoś ustalimy termin i oczywiście więcej ludzi zbierzemy "wkleimy" się gdzieś na serwer i porozwalamy trochę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...