Gość Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jak ustalicie to też chętnie dołączę, bo i tak gram prawie codziennie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Dawno nie grałem ale o ile Beta BC2 mnie nie wciągnie to też z chęcią pogram ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 To podawać swoje nicki dodawać się nawzajem jak np. ja mam mortal6969 i wszystkich będę dodawał potem zgadujemy się na jeden serwer typu headcrab.pl i np. w sobote o 19 pasuje każdemu ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 bukkake warrior#Grupl Mi pasuje jutro o 19, ale długo nie będę grał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaczynam dopiero w to grać :] Uświadomcie mnie tylko ;pp ta gra polega na pracy zespołowej czy każdy sobie gra jak chce? Oprócz medyka, który lata za najlepszym. Bo ja grając kilka godzin w to nie zauważyłem, aby ludzie grali tu zespołowo... ale może na złe serwery wchodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 http://www.game-monitor.com/search.php?gam...amp;location=PL Nie wierze żeby tutaj nie grali TP bo sam z nimi grywam i na micro zawsze się dogadujemy się, że potem wygrywamy tylko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Dzięki za linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Po 22 gra naprawdę się super i mocny TP :) Więc naprawdę, na polskich serwerach gra się super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Jak w nocy wróce do domu, to będę testować :D a jakieś rady na dobry początek z tą grą masz?? :rolleyes: OT: Oj już dawno nie grałem przez neta (2lata)... Ostatnio jak grałem to zawsze jak była mowa o "polskim serwerze" to większość starszych graczy uciekała z tego serwera, bo dzieci nie potrafiły kulturalnie się zachowywać. A teraz słyszę po raz pierwszy chyba, że na polskich serwerach fajnie się gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 ja pozostaje sceptyczny co do gry na polskich serwerach z polakami. jedno co tam jest pewne to bluzgi, naduzywanie slowa noob i ogolny brak szacunku do graczy. dlatego nie gram na pl serwerach ;] oczywiscie sa wyjatki, ale to raczej znajomi ludzie. imao wagonik wymiata ;] 217.160.4.166:27015 swoja droga TF2 bije pod wzgledem grywalnosci wszystko w co gralem dotychczas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Najlepsze jest to że nie ma cziterów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekwroc Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam mam problem z grą TF2 fps są w niej słabe na moim sprzęcie nie powinno spadac ponizej 100, a jak wychodze na środek mapy i jest strzelanka to mam ok 50-40 fps mam gtx 275 OC, phenom II 940 3,5 , T240HD (1920x1200) i 4GB ram windows 7 64 bit mam AA x2 reszta na full mam też specialne komendy typu : refresh, 32bit , itp. CnQ off Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 System czysty? Przeskanuj dobrym antywirusem np. NOD. Sterowniki do grafiki zmień na nowsze ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Panowie, dzisiaj Engineer Update! :wink: ucieszeni? czy nic nie wiedzą? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 (edytowane) heavy wymiata xD Edytowane 25 Lipca 2010 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Jakby co team fortress 2 jest dostępne za free na PC/mac itd na steamie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...