AragornPL Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja również mam zaproszenie do TFa i chętnie się nim podzielę :) Edit: Już oddane (właściwie oddane było parę minut po napisaniu posta, ale nastąpiły drobne komplikacje :D) Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Uwaga, te guest pass dają podobno tylko 3 dni grania. 20 września to data "przeterminowania" niewysłanego gp :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 No właśnie i trochę lipa z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) Ok już widzę. Mogę komuś oddać za nic :) Chętnych zapraszam na gg ;) ------- Poszło :) Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) Nie lepiej poczekać aż skończy się free weekend? Oddam swój guest pass, pierwszy kto wyśle PM ma zaklepany gp na poniedziałek. Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 mozesz wyslac teraz, i tak narazie nie mozna go aktywowac :] jakas ustawka o 22? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Chętnie przyjmę coś takiego... steam id: skubi23t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) swietna gra, nie pamietam juz kiedy non stop przesiedzialem przed kompem/konsola dwie godziny :] . Zaluje ze dpiero teraz sprobowalem bo gra chodzi znosnie nawet na moim potworze (sempron 2,6+, x800gto) btw, moze mi ktos powiedziec jak sie zdobywa nowe bronie/lvle broni? Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Unlocki zdobywasz za robienie achievementów (milestone'ów konkretnie). Poszukaj w głównym menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) Jestem chętny po weekendzie na zaproszenie(pw), fajnie się gra, dynamiczna choć z postacie poruszają się dla mnie za wolno (oprócz zwiadowcy), gierka daje dużo frajdy. Grałem sporo w Q3 wiec żołnierz od razu mi podrasował, on i demolka chyba to moje typy. ps. czy da się zrobić "net_graph 3" taki jak w CSS czy DDS? ps. 2 dzięki prawie się dowiedziałem co należny zrobić. Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Tak, da się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ps. 2 dzięki prawie się dowiedziałem co należny zrobić. wpisac net graph w konsoli, idetycznie jak w css da sie jakos odpalic ta gre z pasami po bokoach, zeby przy rozdzielczosciach 4:3 nie rozciagalo mi ich na caly ekran? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) Widać różnice ? "net_graph 1" optymalny nie jest. na forum teamfortress.pl tez nic nie znalazłem. mat_queue_mode "2" działa poprawnie czy sobie darować ? Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) mat_queue_mode "2" działa poprawnie czy sobie darować ? 100% poprawnie? - nie, ale na przykład u mnie na serwerach 24os i mniej wywala do pulpitu gdzieś po 1h-1.5h gry, więc możesz spróbować. Serki 32os to crash po 5 minutach. Ja gram bez mqm2, wolę pełną stabilność. Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) wciaz mam do oddania qp dla kogos. wiec jesli ktos jest zainteresowany to niech wysle pm do mnie z mailem i steam id (to drugie raczej nie jest potrzebne tylko mail ale tak dla pewnosci niech se bedzie ^_^;) EDIT: zaproszenie juz oddane Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez nuO3-Lzuruha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) również mam jedno zaproszenie, jak coś to pisać edycja: rozdane Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) Też mam jedno do oddania, pisać na PM. edit: wysłano Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Chętnie przyjmę w dalszym ciągu zaproszenie bo nie otrzymałem a wczoraj zakończył mi się free weekend i pograłem z tego może 2h :( A gierka nawet fajna :) Jak wy kupiliście oryginały? Przez Steam'a? Czy na DVD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) Przez Steam (w Orange Box był) teraz sam TF2 na Steamie to 53,6zł (zgodnie z dzisiejszym kursem dolara) Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zastanawiam się czy kupić teraz, czy może będzie szansa, że to potanieje? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) IMO nieprędko, TF2 cały czas gości w top3 bestsellerów steama (właściwie to prawie non stop 1 miejsce), po prostu nie potrzebuje zniżki by się sprzedawać. Ja brałem na steamie, dałem ok 52zł. Wysłałem ci guest pass, pobaw się jeszcze przez 3 dni. Myślę, że się przekonasz że warto;) Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Był ostatnio weekend deal (za $14.99+vat) a więc 35zł gdzieś. Nieprędko teraz będzie taka promocja ;) Ale i tak to jest bardzo tanio, w polskich sklepach TF2 chodzi po 60-70zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 w UK samo tf2 smiga po okolo 15f jak sie dobrze trafi to i bedzie z 10f ale to juz naprawde musi byc niezly fuks. mi sie udalo kupic na hmv w przedspedarzy za 25efow orange box i imo nie oplaca sie kupowac samego tf'a no ale jak kto tam lubi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 No cóż, nie wiedziałem że to taka gierka bo i skąd miałem wiedzieć? :) Kupiłem niedawno samego cdkeya CS 1.6 i kosztował mnie 25zł, a tu widzę, że orange box jakoś można na allegro za około 40 kupić... Teraz to juz za późno i nie wiem sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Orange Box są legalne klucze działające w Steamie na allegro, po 70zł (HL2, HL2DM, HL2:Episode 1, HL2:Episode 2, Portal, TF2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Mam jednego giftunga jak ktos chce niech smaruje na PW B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Wysłałem ci guest pass, pobaw się jeszcze przez 3 dni. Myślę, że się przekonasz że warto;)Na jakiej zasadzie działa to zaproszenie? [co trza ściągnąć i takie tam...] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 klikasz linka ktorego dostajesz w mailu i steam odblokowuje ci tf2 na 3 dni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Czy mógłby ktoś wysłać nowe hasło promocyjne, bo pisze mi że to które dostałem od Alcatraz zostało anulowane, a nie było mnie przez tydzien i nie wykorzystałem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) jak ktoś chce mogę mu podesłać hasło gościa do TF2 (osoba wyżej jeszcze mi nie odp) wystarczy adres email, bo widzę że id steam nie trzeba edit: klucz idzie do $kubiego Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...