$kubi Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Słuchajcie, a warto kupić na allegro coś takiego? http://allegro.pl/item428605981_steam_oran...nne_3x_100.html Kiedyś czytałem coś o tym, że gość może później jeszcze jakoś pisać do Valve i próbować odzyskać to konto - racja to? Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez $kubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 IMO lepiej zakupić sobie orange box'a zamiast takiego konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Kiedyś czytałem coś o tym, że gość może później jeszcze jakoś pisać do Valve i próbować odzyskać to konto - racja to? Wystarczy wysłać steam support ticket o kradzież konta, razem z fotką pudełka z widocznym cdkeyem. Jeśli kupił gry na steam to nic nie może zrobić. Bardzo łatwo się przed tym zabezpieczyć, po prostu nie wystawiaj mu komentarza. Gość ma 100% pozytywów. Nie odstawi raczej nic z kontem wiedząc, że możesz mu w każdej chwili wystawić nega ;) Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Dało mi do myślenia o tym co napisał BLANTMEN, ale tak patrzę po necie i taki orange box to koszt 130zł z przesyłką... widział ktoś gdzieś taniej czy cóś? Bo jak mogę mieć za 90zł taniej konto to chyba bardziej opłacalne... a gry po prostu ściągnę z neta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) ja mam konto od tego goscia i nie narzekam, kupione poza allegro Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Dało mi do myślenia o tym co napisał BLANTMEN, ale tak patrzę po necie i taki orange box to koszt 130zł z przesyłką... widział ktoś gdzieś taniej czy cóś? Bo jak mogę mieć za 90zł taniej konto to chyba bardziej opłacalne... a gry po prostu ściągnę z neta... Rozwiń stwierdzenie - "gry po prostu ściągnę z neta" ;) A co do samego Orange Box - zawsze możesz się uśmiechnąć do kolegów z forum i ktoś Ci może kupić via Steam. Orange Box przez Steam kosztuje 39.99$ + 8.80$ podatku = 48.79$ co daje nam w przeliczeniu na zlotówki ~112,21 zł. Ewentualnie - http://allegro.pl/item426860112_half_life_..._steam_key.html ta aukcja. Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Albo w play.pl 109zl :] Wlasnie czekam na przesyleczke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Rozwiń stwierdzenie - "gry po prostu ściągnę z neta" ;) A co do samego Orange Box - zawsze możesz się uśmiechnąć do kolegów z forum i ktoś Ci może kupić via Steam. Orange Box przez Steam kosztuje 39.99$ + 8.80$ podatku = 48.79$ co daje nam w przeliczeniu na zlotówki ~112,21 zł. Ewentualnie - http://allegro.pl/item426860112_half_life_..._steam_key.html ta aukcja. Nie zrozumieliśmy się... Mam już steama i CS 1.6 a TF2 gram na kodzie :] Więc jak kupiłbym steam keya z orangebox to "gry po prostu ściągnę" i zrobię backup na DVD :) Jeszcze jedno, na orange box nie ma CS 1.6? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Nie ma. Na twoim miejscu nie zastanawiałbym się tylko brał OB z aukcji. Jin potwierdził wiarygodność sprzedawcy. Po co płacić 3x więcej dla samego pudełka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Widać mało wiecie, tutaj legalny dystrybutor kluczy Steam w Polsce: http://gamepad.pl/index.php?menu=Steam Orange Box 80zł, niegdyś po 69zł, czasami są ofery weekendowe ileś % taniej. Nie kupujcie kont na allegro itd, po prostu odzyskanie tego konta potem (nawet bez cdkey, czyli jak ktoś kupił na Steam Store) to kwestia 3 dni. A do tego zawsze możesz się nadziać na konto, na którym ktoś cheatował i z opóźnieniem dostaniesz VAC Bana (nie do zdjęcia), możesz też się nadziać na konto Disabled (te da się jakoś odzyskać ale zależy od sprawy), a najgorzej jak się nadziejesz na konto skradzione, potem ktoś komu je ukradziono po prostu je odzyska. Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 cóż ja kupiłem cd key do BOXa za 45zł http://allegro.pl/item424517600_424517600.html wszystko śmiga bez problemu, teraz gość sprzedaje po 50zł http://allegro.pl/item426860112_half_life_..._steam_key.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Od tego kolesia brałem 3 konta css szmat czasu temu i jakoś do tej pory działają, nie dostały bana, nikt ich nie odzyskał -_- Nie ma co przepłacać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 cóż ja kupiłem cd key do BOXa za 45zł http://allegro.pl/item424517600_424517600.html wszystko śmiga bez problemu, teraz gość sprzedaje po 50zł http://allegro.pl/item426860112_half_life_..._steam_key.html CD-KEY można zresetować (jak ktoś pokaże Valve pudełko na supporcie) i wtedy tracisz gre poza tym te klucze i tak pewnie jakieś kradzione, pojedyncze osoby nie mają dostępu do kluczy (legalnych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) wiem że aż ściska jak się daje o 40zł więcej :rolleyes: te klucze równie dobrze mogą być kupione np w zagranicznych serwisach gdzie waluta jest po prostu tańsza Edytowane 1 Września 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 mam problem: gra poprostu tnie, jest tak ze gra sie nieprzyjemnie. wszystko na low + 1024x860 ! przy sprzecie z podpisu. i pytanie teraz, czy jest moze jakas komenda dotyczaca pracy dual core do silnikow source ? moze to jest to. a jak nie, to moze ktos spotkał sie z tajemniczymi komendami / ustawieniami co spowalniaja gre dosyc mocno -,- ? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) mat_queue_mode "2" do dwoch jajek, ale mi sie wtedy gra wysypuje :] Edytowane 5 Września 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 mam problem: gra poprostu tnie, jest tak ze gra sie nieprzyjemnie. wszystko na low + 1024x860 ! przy sprzecie z podpisu. i pytanie teraz, czy jest moze jakas komenda dotyczaca pracy dual core do silnikow source ? moze to jest to. a jak nie, to moze ktos spotkał sie z tajemniczymi komendami / ustawieniami co spowalniaja gre dosyc mocno -,- ? z gory dzieki a mozne to po prostu wina marnej grafy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 a mozne to po prostu wina marnej grafy...w TF2 gram też na 6600 (530/700) 128mb i nawet przy dużej rozwałce większych problemów nie ma 800x600 dx9 modele- wysoki, tekstury- niski, shader- wysoki, woda- zaaw, cienie- średni, korekta kol- on, filtrowanie- trójlinowe, pole widzenia 75, reszta off. więc tym bardziej 2600 sobie poradzi, chyba że ustawienia są faktycznie za wysokie jak na ta kartę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 U mnie na 32 os serkach tnie niezależnie od ustawień. Don't worry be happy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) hmm ... wlazałem na mapke turbina okolo 20 osob, i fps był całkiem fajny choc czasami spadał dosc mocno. wszystko przy rozdziałce 1400x900 a reszta chyba low. a komenda na 2 jajca dała mi kopa :D teraz tlyko jaks nizsza rozdziałke zeby uzyskac stałe fps i heya banana update: jak zresetowac statystyki itd ? Edytowane 5 Września 2008 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartopl Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Mam do oddania 1x Guest Pass, chętni niech piszą wiadomość na steam. Mój nick: b@rto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Naszlo mnie dzis pytanie. Czemu tylu polskich graczy nie gra w ogole na polskich serwach? Bo na niemieckich latwiej wchodza fragi? W tej chwili mamy praktycznie dwa publiczne serwy, co jest wynikiem po prostu smiesznym... Na fps-arenie wieczorami zbiera sie konkretna ekipa i jestem pewien ze polacy mogliby zapelnic wiecej niz te dwa marne serwerki (jakas arenka, no-crit). Pytanie kieruje glownie do osob z grupy pure pc ktorych czesto widuje na angielskich serwach 32 osobowych (sic!) ;-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) Nie wiem czy to już było tutaj ale warte obejrzenia, przypomnienia. Klik Ten też ciekawy, co się stanie jak jest nas razy 10000000. Klik Edytowane 27 Listopada 2008 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 no i mamy nowy mega updejt :) tym razem wzięto się za skauta http://www.teamfortress.com/scoutupdate/ New features Added The Force-A-Nature, The Sandman, and Bonk! Added 35 new Scout achievements Added crit boosted on/off sound effects Added new sounds for upgraded teleporters Added new sound for a fully charged medic dying Add bonus points section to scores Scouts earn a bonus point for killing Medics who are actively healing a target Added several new speech concepts, mostly hooked up to new Scout lines Added new "Remember last weapon between lives" option to the Multiplayer Advanced dialog Spies can now control which weapon the enemy team sees them holding. Hitting the "last disguise" key while disguised updates the disguise to show the Spy's currently held weapon Added several new Arena mode announcer speech events. Added "First Blood" to Arena mode Removed 2x item respawn times in arena Changed backstab handling to fix facestabs Spies disguised as enemy team can now see player IDs for enemies New maps Added community maps: cp_egypt, arena_watchtower, and cp_junction Updated cp_fastlane with Arttu's new version Mapmaker requests Added new input for forward speed modifier to FuncTrainTrain Added TeleportToPathTrack input to func_tracktrain Bugfixes Fixed a bug where players would sometimes gib from non-gib damage kills Fixed stat screen showing an entry for a class called "map." Fixed item model panels not using team skins - Fixed obscure bug where spectators were able to carry the flag bardzo cieszą mnie poprawki dla szpiega, od początku marzyłem, aby mieć możliwość zmieniania widocznej broni w przebraniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Mi się podoba nowy kij z piłką jak się wali stuna, nowa strzelba myśliwska nei przypadła mi za mało ammo a puszka coli czasami się przydaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Pogrywa ktos jeszcze? :wink: Na jakie zagarniczne serki oplaca sie wbijac? bo z PL to nonstop zapchane na full ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nekto Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 szukajcie serva w trubie arena nazywa sie BiG i cos tam dalej serv 1 klasa jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Wyciekł "meet the spy" a przygotowywany jest update dla snajpera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 no nie bardzo :] http://www.teamfortress.com/spyupdate/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...