marjuszo Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Witam Nie będę się zagłębiał, nastąpił reset kompa podczas update biosu spod windy FLASHMENU w abicie nf7-s r2.0. Oczywiście troche poczytałem: http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=81124 Komp odpala więc mogę użyć Recovery Disk Rev 3.0, problem w tym, że linki ze strony: http://s6.invisionfree.com/underclock/index.php?showtopic=24 nie chcą działać!!! Jeżeli ktoś ma RecoveryDiskI.zip lub RecoveryDiskII.zip lub tez HotFlashDisk.zip to proszę pilnie o kontakt:) Gdyby to nie pomogło to mam możliwość zdobycia plyty NF7 r2.0 ale bez sata;/, stąd pytanie, czy Hot Flash między NF7 r2.0 a NF7-S r.20 pójdzie??? Jak wiadomo są to te same plyty, ale wolę się upewnić, że nie będzie problemów. Z góry dzięki za pomoc PS. Wiem, że jest temat przyklejony, ale potrzebuję pilnie odpowiedzi bo musze jak najszybciej postawić kompa na nogi, gdy odpowiedź dostanę to temat można zamknąć lub dokleić do istniejącego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Gdyby to nie pomogło to mam możliwość zdobycia plyty NF7 r2.0 ale bez sata;/, stąd pytanie, czy Hot Flash między NF7 r2.0 a NF7-S r.20 pójdzie??? Jak wiadomo są to te same plyty, ale wolę się upewnić, że nie będzie problemów.Można śmiało na wszystkich z NF7 w nazwie, wyłączając NF7-S2! Tego softu niestety nie posiadam... Edytowane 14 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Tak naprawdę takąkostke możesz zapogramować na kazdej płycie mającej te same kosci (najczęsciej PMC flash). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 mozesz nawet kostki podmienic od tego abita bez S ;) i tak Twoj na niej wstanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...