McBenner Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ile można dać maxymalnie na ramy, zeby zbyt szybko nie skonczyly swojego zywota? To samo pytanie tyczy sie mojego athlona. Bylbym bardzo wdzieczny za jakies konstruktywne opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 jak masz dobre chłodzenie to mozesz dawac duze... pamiętam , ze berkut kiedyś mi pisał jak dawał na be6-2 i/o voltage na 3.9v a na ramach mial kawąłek blachy miedzianej przyklejony tylko :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 na epoxsie daja ram (widze ze masz ddr) na 3,2v wiec 3,0v powinno byc bezpieczne,jezeli zamontujesz na nich radiatory to i wiecej, a proc to juz duzo zalezy od chlodzenia,na takim zwyczajnym o sredniej skutecznosci to +0,2v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 U mnie maxymalnie moge dac na pamieci 2.9V, rozumiem, ze bezpiecznie (zreszta jak tak ustawiam to pamieci sa tylko cieple, daleko im do goracych). A jak z prockiem? Ile moge mu dawac napiecia, jesli temp w stresie to jakies 51 stopni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 U mnie maxymalnie moge dac na pamieci 2.9V, rozumiem, ze bezpiecznieNo nie wiem czy tak bezpiecznie.. Lancer kiedys pisal ze po 3-4 miesiacach pamiatki siadaja nawet przy 2.8v Osobiscie nie wyszedl bym ponad 2.6v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 moja samsungi pracuja od prawie roku na 2,9V bez zadnego chlodzenia i sa ok ;) Antka traktowalem 2,1V, a na biezaco staram sie nie przekraczac 1,95. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Dobra ja daje na swoje samsungi 2.77V czyli nie jest to jakis hardkore, szczegolnie, ze pamieci nie sa gorace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...