cyrus_6 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Ten Innovatec chłodzi mosfety grafiki? Nie? To nawiew na nie i tak będzie potrzebny ... Więcej szczegółów w wątku o moim WC TEN chyba chłodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 TEN chyba chłodzi Zamówiony i doszedł do mnie blok , założyłem i temperatury są super i w końcu nie trzeba dawać wiatraka na zasilanie jak to miało miejsce na normalnym bloku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) A ja czekam na cos takiego http://ekwaterblocks.com/shop/product_info...39397aaf80fa264 (w sygnaturce już jest :-) narazie na tym co mam jest 41 stopni w stresie.Może dzisiaj dojdzie,mam nadzieje że sie sprawdzi. Ok doszedł i temp.w stresie 43*C. W obiegu jeszcze FX55@2.8Ghz 46*C i chipset. A oto zdjęcie bloku w akcji http://img241.imageshack.us/my.php?image=blokgrafa006py1.jpg Edytowane 9 Września 2006 przez m@rcinpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Nie dawno nabylem szafira x1900xtx i od razu kupilem do niego blok innovatek'a - Cool-Matic. Musze powiedziec ze spisuje sie bardzo dobrze. W idle mam 32 stopnie, w stresie 40 stopni. Wiec jesli ktos rozpatruje zakup tego bloku - to polecam jak najbardziej. A tak wyglada na grafie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Nie chcę zakładać nowego wątku skoro już ten figuruje szybkie pytanko czy Abadon Lite 3 NB nadawałby się na chłodzenie dla 7600GS (Galaxy 0.08mm). A w niedalekiej przyszłości X1950XT@XTX grzałka deczko większa i tak się zastanawiam czy dałby radę. Co do pamięci na Radku czym je chłodzić są jakieś bloczki w dobrej cenie inne niż ten aluminiowy Zalman bo jakoś nie chcę się pchać dla jednego bloku w ALU. Wiem że istnieje wersja X1950XTX od MSI z radiatorkami na pamiątkach (drugi post w wątku zdaje się to potwierdzać) choć to są chyba Thermaltaki BGA Cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...