Moses2 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Witam Mam modem Sagem F@st 800-840 który pracuje obecnie na neo 768kb - Obecnie przechodzę na nową ofertę NEO 1MB Moje pytanie brzmi: - czy ten modem obłuży tą prędkośc? - nazwa (800-840) oznacza max.DL ? - a może czy wraz ze skorzystaniem w nowej promocji może dostane nowego modema ? Z góry thx za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Przenosze. Najprawdopodobniej obłuży taką prędkość (neo 768 to i tak jeden z najwolniejszych standardów adsl (a dokładnie 1/2 standardu :D)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Jasne ze pociagnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heh Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Raczej watpie w to. Ja mialem przesiadke z 256 na 512 i mialem zwisy. Potem to ustalo. Ale sporadycznie sie nadal pojawia. Zaznaczam ze kiedys tego nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) @ Heh : zwisy modemu czy może zrywało połączenie? Jeśli to drugie to raczej problem linii na której działa neostrada, a nie modemu skoro na 256 nie było problemu. @ Moses2 : Mam ten modem i opcję neostrady 6 Mbit'ów, więc napewno modem podoła. Jedyne ograniczenie to parametry linii. Edytowane 16 Lipca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...