Skocz do zawartości
slitzer

Mobo + Proc Za 300zl

Rekomendowane odpowiedzi

Ema. Kumplowi padla plyta + proc. Jakis celafon chyba. Poprosil o zalozenie tematu. Potrzebuje on proca + mobo za 300zl ( allegro wchodzi w gre jak najbardziej ). Wiem ze ma GF 6600, 2x512 DDR Kingston i jakis dysk samsunga. Co polecicie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

za 260zł ktos sprzedawał Gigabyte K8NE i semrpona 2600+. Mysle ze najlepiej coś na socket 754.

Edytowane przez mariush190

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary za nic w swiecie nie bierz Celerona ! Na nim mozesz pograc w sapera, pasjansa, doom2 itp. Wiem bo mam. Zreszta Luk3 dal linka do mojego tematu z PK, ale nawet Unreal 2 nie da sie pograc...

P3 866MHz > Celeron D 2.66GHz i taka to polityka, te GHz w celafonie podzielic przez 3, zeby znac prawdziwa wydajnosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam polować na Asrocka k8nf4g + Semprona 2800+

Teraz stanieją na dniach wszystkie sempy na S754 ... w hurtrowniach już są poniżej 180 zł

Co do asrocka to na allegro spokojnie szarpniesz za poniżej 140 zł ... procek za każdym razem bez problemowo chodzi na 2400 mhz ... sprzedałem sporo takich zestawow i naprawde są idealne ... na tym Gf6100 da sie pograć nawet w Obliviona :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta płyta główna ma być z PCI-Express 16x. czy AGP 8X ? :

Procesor : Sempron 2600+ - ten - 195 zł lub ten (199 zł)

Płyta Główna z Pci-Express 16x: Gigabyte K8NE - 145 zł (taniej się nie dało)

Płyta Główna z AGP 8X : Fujitsu-Siemens D1607 (79,99 zł) (słabe podkręcanie, ale dobra cena) lub Gigabyte K8NS (130 zł)

Płyta Główna z AGP 8X i PCI-Express 16X : MSI K8N Neo 3 nForce 4 (180 zł)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi