cikokos Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Witam serdecznie. Obecnie mam komputer o takich parametrach: PIII 800MHz 256 MB Ram GF 2 32MB Dowiedzialem sie ze brat modernizuje komputer i bede mogl dostac od niego za free: GF 6600 TF ( AGP ) 768 DDR Ram Samsung 80GB Mam pytanie. Jaki musze kupic procesor i plyte glowna, aby miec stale 100FPS w: Enemy Territory Counter Strike 1.6 Call Of Duty Nie interesuja mnie inne gry. Edytowane 14 Lipca 2006 przez cikokos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ile masz kasy na wydanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 hehe no nie wiem czy na 66 w ET na radarze wyciągniesz 100 fps może przy ostro przyciętym cfg ... może :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cikokos Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Mam odlozone 250zl i za tego P3 + abit bx 133, 256 ram, gf 2 32mb ile moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ? Chce tylko i wylacznie kompa do tych gierek ~.~ [ Ta wiem ze radar to mapa, ktora zjada FPS na podwieczorek, ale to wyjatek ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 sprzedawaj tego pentiuma to się pomyśli bo na razie nie wiadomo :/ ale myślę, że coś na 939 ewentualnie 754 jedno z dwojga w sA nie ma sie co pchać tym bardziej że klocki są koszmarnie drogie jak na taki złom :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...