glo Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Witam Jako że obudowa ta jest dość popularna na pure.pc - wiadomo, najlepszy wybór do 200zł , proponuje zrobić tu kącik użytkowników tego Anteca. Proponuje wrzacić fotki , pokazać jak poukładaliście w środku, jakie wiatraki zamontowaliście, jak wytłumiliście koszyki na dysk i jak całość się sprawdza. Zapraszam :) ps. moje fotki będą dostępne wieczorem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 baza wiedzy o wyciszaniu ;] http://forums.silentpcreview.com/viewforum.php?f=15 http://forums.silentpcreview.com/viewforum.php?f=14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Ja do swojego SLK3000B wrzucilem maty Spire i dodalem na przod Fandera 120mm . Duzo w niej nie trzeba zmieniac aby wyciszyc maszyne . Jezeli komus dysk mocno wibruje (moj samsung 160jj nie) to moze zawiesic koszyk na gumkach ale jak mowilm u mnie to nie wystepuje :) Jak dorwe aparat to pstrykne fotki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja swoja mam jak sie tylko pojawila w sprzedazy Kupilem wersje z zasilaczem, niestety zasilacz nienajlepiej trzymal napiecia, wiec poszedl w swiat. Sama buda niestety do przewiewnych nie nalezy szczegolnie z braku jakichkolwiek otworow wentylacyjnych w bocznej sciance na plus zaliczam swietny wentylator z tylu od Anteca, rewelacyjne parametry pracy juz na 10v. Poniewaz posiadam Tagana z serii "grzeje sie jak dziki" to przy opcji 2x120 w budzia wszystko sie gotowalo. Oddalem poczna scianke do "poprawy" i sa tam w tej chwili 2 Crystale. Buda jest wyciszona matami Akasy, wszystkie 4 120stki regulowane Rhoebus`em od Sunbeam`a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) ktore maty z dostepnych beda najlepsze do mojej budy? spire, akasa, be quiet? poki co jestem zdecydowany na te: http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=1454 Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez macr0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Pytanie do posiadaczy SLK3000B - czy drzwiczki da sie latwo zdemontowac, ew. otworzyc tak, zeby byly rownolegle do bocznej scianki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 otworzyc w tej sposob sie nie da, ale przy uzyciu sily, moglbys te drzwiczki zdemontowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobee Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Czym róźnią się modele SLK3000, 3700 i 3800? I dlaczego w wielu sklepach już nie można dostać tych obudów (znalazłem jedynie na sirius.pl) - jeszcze kilka miesięcy temu były prawie każdym sklepie komputerowym? Mój 5-letni Codegen (tfu!) już musi przejść na przymusową emeryturę, więc już od kilku miesięcy (cięzko uzbierać na obudowę - zawsze gdzie indziej "inwestowałem" :wink: ) czaiłem się na tego Anteca... teraz chce kupić, a w sklepach pusto :-| . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...