Heh Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Mam w domu dwa kompy jeden do www drugi do sciagania plikow. Jak podzielic lacze zeby jeden komp mial 90% lacza a drugi 10%? Mam neostrade 512. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) Jedyne co mi przychodzi do głowy to zainstalowanie NetLimitera i spróbowanie tym "wysterować łącze" Edytowane 15 Lipca 2006 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heh Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Tak myslalem ze trzeba cos instalowac. Szkoda ze windows xp nie ma takiej funkcji. A da sie zrobic na bierzaca rozdzielanie lacza bo te co jest w windows jakos mi sie nie podoba. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 netlimiter sluzy do ograniczania lacza na kompie gdzie jest sofcik zainstalowany :> jesli jeden komp wyrabia za serwer/router to polecam: Bandwidth Controller Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...