Argerom Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Zbieram się do zakupu nowego komputera i mam prośbe abyście wyrazili opinie i doradzili jakąś dobrą płytę do WC i OC z socketem am2 pod athlona 64. Z góry dziękuje za rady i opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 omfg ... czegos takiego to jeszcz nie było, żeby składac komputer pod wc :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 a myślałem że tylko mi nie pasuje :P dlatego casnąłem posta :P Najważniejsze oc, a wc dla wszystkiego złożysz.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) Chyba wc powinno sie składać pod komputer ... , ale pewnie chodziło , mu , o jakąs płyte co nie ma kondensatorów koło podstawki , tak jak w LGA gdzie , trza było gdzieniegdzie przycinać bloki ... Moim zdaniem daj ten temat do co kupić w sprzęcie . Kupisz sprzęt napiszesz jaki masz i napiszesz co chcesz kupić ( części do wc ) to wtedy pewnie wile osób sie wypowie , tymczasem , zapraszam do lektury topiców przyklejonych ... Edytowane 15 Lipca 2006 przez lukas_gab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Bierz jaka chcesz plyte. Zapinke sie napewno latwiej znajdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 fajny temat, nie powiem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 ja osobiscie jeszcze nie widziałęm zapinek do AM2. Jak wiecej ludzi kupi tą podstawke to napewno wyjdą. Temat niepoważny. Kupuj co chcesz, potem sie martw o WC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Nie to forum, a i pytanie dziwne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...