talerzyk123 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Witam ! Mam 2000zł i nie dam wiecej:) Chcialbym laptopa NOWEGO z gwara ! Prosze o porade zdaje sie na was ! Ewentualnie jakies linki ! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 ja za 1999zł kupiłem w Media Markcie Acera TrawelMAte 2423 NWXMi. Za tą cenę nowego laptopa bardzo ciężko dostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) http://www.gumtree.com/london/laptop-for-sale_81_1.html wiem ze nie nowe, ale zerknij. Edytowane 15 Lipca 2006 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 http://www.karen.pl/KatItem.asp?id=18&KatItemCId=950 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalb1 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) Acer i CA to szrot trzymaj się od nich z daleka w cenie 2099 znajdziesz HP nx6110 EK201EA. Edytowane 15 Lipca 2006 przez adalb1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) Ten model CA robi MSI a więc nie jest taki zły. Edytowane 15 Lipca 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalb1 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Możliwe ale widocznie nizbyt im to się udaje ,oto opinia jednego z użytkowników -Jak widać już kiedyś pisałem o CA To był chyba jeden z najbardziej nieprzemyślanych zakupów i w konsekwencji zakupów na których straciłem sporo sporo pieniędzy i nerwów. Nawiasem mówiąc do dziś co jakiś czas oglądam moją toshibke spodziewając pęknięć i rys. Na szczęście czasy CA mam już za sobą i nigdy więcej takich "tanich" zakupów. Również odradzam komu się da zakupu tego laptopa. To jest naprawdę badziew i mówię to niestety z własnego doświadczenia. Pękająca obudowa, przegrzewający się i głośny (pomimo, że jak kupowałem kosztował mnie ponad 6000) i nie było to bardzo dawno. Forum Karen to żenada. Posty, które mówią o złej jakości CA są niemal natychmiast usuwane. Kiedy napisałem o moim laptopie który nie dość że ciągle lądował w Suwałkach i tak po chwili znów miał pęknięcia, to admin oskarżył mnie o kłamstwo i kazał podać numer komputera, a kiedy to zrobiłem okazało się, że zostałem wyrzucony z tamtejszego forum. DLATEGO NIGDY WIĘCEJ KAREN I JEGO CA!! Innych nie chce mi się przytaczać.I nikt mi nie wmówi że CA jest lepsze od HP,oba w zasadzie w identycznej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...