Skocz do zawartości
talerzyk123

Jaki Laptop Do 2000zł. Nowy !

Rekomendowane odpowiedzi

Możliwe ale widocznie nizbyt im to się udaje ,oto opinia jednego z użytkowników -Jak widać już kiedyś pisałem o CA

To był chyba jeden z najbardziej nieprzemyślanych zakupów i w konsekwencji zakupów na których straciłem sporo sporo pieniędzy i nerwów. Nawiasem mówiąc do dziś co jakiś czas oglądam moją toshibke spodziewając pęknięć i rys. Na szczęście czasy CA mam już za sobą i nigdy więcej takich "tanich" zakupów. Również odradzam komu się da zakupu tego laptopa. To jest naprawdę badziew i mówię to niestety z własnego doświadczenia. Pękająca obudowa, przegrzewający się i głośny (pomimo, że jak kupowałem kosztował mnie ponad 6000) i nie było to bardzo dawno. Forum Karen to żenada. Posty, które mówią o złej jakości CA są niemal natychmiast usuwane. Kiedy napisałem o moim laptopie który nie dość że ciągle lądował w Suwałkach i tak po chwili znów miał pęknięcia, to admin oskarżył mnie o kłamstwo i kazał podać numer komputera, a kiedy to zrobiłem okazało się, że zostałem wyrzucony z tamtejszego forum. DLATEGO NIGDY WIĘCEJ KAREN I JEGO CA!!

Innych nie chce mi się przytaczać.I nikt mi nie wmówi że CA jest lepsze od HP,oba w zasadzie w identycznej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi