_maniak_ Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 warto to brać, cena kuszaca, ale tylko 1mc gwary i sprzęt z naprawy http://q-x-a.com/product.php?productid=384...at=0&page=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Ja bym tego nie brał, nie wiadomo co z nim robili przed serwisem. Chyba że napisz że dasz dyche więcej i niech dadzą dłuższą gware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maniak_ Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 i na to wyszło, że i ja nie wezmę Napisałem do nich maila, serwer zwrócił (taki email nie istnieje) Kupić można jedynie poprzez formularz online, gdzie trzeba podać swój numer NIP (nie mam zamiaru udostępniać takich danych ) Jak dla mnie totalne dno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Lepiej kup sobie nową, wtedy będzie OK wszystko, gwara 3 lub 2 lata, ale za 2 lata to już i tak będzie antyk :-P . Niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...