Bil Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) Wiatm wszystkich chcacych pomoc. Kupilem od kolesia Bartona 2500+ niewiem czemu ale strasznie mi sie grzeje u niego2500@3200 55 stopni u mnie masakra chodzi na 1.1 Ghz i ma 48. Paste nalozylem normalnie testowalem na 2 coolerach. Niemam pojecia co sie dzieje. Zestaw to ASUS A7V8X Barton 2500+ Kingston 512/400Mhz Edytowane 15 Lipca 2006 przez Bil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) Zmiana taktowania nie obnizy az tak bardzo temperatury, jak juz to napiecie. A na standardowych taktowaniach jaka ma temperature?? Edytowane 15 Lipca 2006 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Wiecej info. Jakie chlodzenie, jaka pasta, jakie napiecie i czestotliwosc szyny [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Napięcie musisz zmniejszyć a nie taktowanie. :) To więcej daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Na JAKICH coolerach testowałes, mam nadzieje ze nie od jakiegos duronka. Mozesz wgrac tez nowy bios, moze ten przekłamuje. Ustaw procka na default i jak sie nie zawiesi to błedny odczyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 bardzo możliwe że płyta ma walnięty czujnik - jaką temp ma radiator? ciepły/chłodny/zimny/gorący Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bil Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Witam wszystkich dziekuje za porady: udalo mi sie obnizyc temp cpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 no mogles przynajmniej napisac o co chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bil Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 no mogles przynajmniej napisac o co chodziło. Wystarczylo zmienic paste na lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...