Horn Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Problem ze skanerem Plustek opticpro s28 Po zainstalowaniu win xp i sp2 oraz sterownikow z plyty glownej asus a8ne nie wykrywa skanera inne urzadzenia dzialaja poprawnie sterowniki sciagane ze stronki producenta nie pomagaja , prosze o jakies propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Skaner był podłączony do komputera w czasie instalacji Windows'a, Service Packa i sterowników do płyty? Jeśli tak, to instalator nie ma czego wykryć, bo skaner jest już wykryty przez Windows i wstawiony do sekcji Inne urządzenia w Menedżerze urządzeń. Rozwiązanie takiego problemu polega na usunięciu tego nie znanego urządzenia, odłączeniu kabla USB od portu w skanerze, ponownej instalacji sterowników i ponownym podłączeniu kabla do skanera. Przerabiałem taki problem przy instalacji drukarek HP na USB. Edytowane 16 Lipca 2006 przez MBX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horn Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 nic to nie dalo :D zrobilem jak napisales jakies inne propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Mam ten sam skaner ale mam inny problem. Gdy skaner jest podlaczony i kamerka internetowa Creativ Vista Plus to skanera nie wykrywa wtedy zaden program graficzny - wiec nie moge nic zeskanowac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horn Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 ja nie mam kamerki, inne urzadzenia pod usb dzialaja bez problemu mp3 player aparat cyf, a skaner dalej nie, nie wiem juz co robic moze jeszcze ktos cos podpowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...