leonardo Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Witam, mam problem z odtwarzeniem filmów,gdy chce otworzyc obojetnie jaki film obojetnie jakim programem mam blad.Probowalem roznych kodekow ale nic nie pomaga.Uzywalem Tune Up Utilities 2006 cos stalo sie z rejestrem i nic ni moge zrobic. Dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Drastycznie to format, jak rejestr to chyba ja nie pomoge, paru znawców jest (mi pomogli w 3gp filmach). We wszystkich playerach tak jest nawet w WMP 9 ? Każdy film? Z tego co mnie Panowie tu nauczyli to będziesz musiał usunąć wszystkie codecki z systemu, łącznie z rejestrem i zainstalować ffdshow. Edytowane 16 Lipca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) 1. Błąd z Total Commader wynika z faktu usunięcia/przeniesienia odtwarzacza, który jest w Windows ustawiony na domyślny. 2. Kodek, którego potrzebujesz to Xvid. Edytowane 16 Lipca 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Jeżeli Xvid to ja polecam stare wersje, u mnie najmniej problemów sprawiały, teraz używam ffdshow i nie mam już problemów w ogóle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...