grzesiu Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 znalazłem testy gf fx. Sa na tym linku: http://www.tomshardware.com/graphic/200301...0127/index.html i spójrzcie na obrazek samej karty :twisted: :twisted: :twisted: JEJ PEŁNA NAZWA TO GF FX 5800 ULTRA(ja chce taką!!!......ale mnie nie stać :evil: :evil: :evil: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 jest juz topic o tym..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 czlowiku zastanow sie zanim zalozych jakis nowy topic :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 kilka linijek niżej jest już taki wątek ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...