malczur Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 mam pytanie podkrecilem mojego opka z 1,8 na 2,2 napiecie 1.475 fsb 245 memory div 180 jakie moglbym dac bezpieczne maxymalne napiecie mobo dfi lanparty ultra-d i chlodzenie wodne zasilka chieftec a i jeszcze czasem przy wylaczaniu kompa robi mi sie niebieski ekran i komp staje cos tam pisze ale nic z tego nie kumam to wina podkrecenia czy systemu z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razorex Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) Może zapytaj TUTAJ <_< Edytowane 15 Lipca 2006 przez razorex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) na defulcie tak robi? jeśli tak to sysa, jeśli nie - o/c napięci max 1,58v Edytowane 15 Lipca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 a/c 1,45 w/c 1,55 Freon - ile fabryka dała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 a/c 1,45 w/c 1,55 Freon - ile fabryka dała :) Eee tam. Na AC spokojnie można jechać alldays na 1,55V. Opki grzeją się bardziej od częstotliwosci niż napięcia. Oczywiście trza mieć jeszcze dobre AC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Eee tam. Na AC spokojnie można jechać alldays na 1,55V. Opki grzeją się bardziej od częstotliwosci niż napięcia. Oczywiście trza mieć jeszcze dobre AC...Jasne tylko mowimy tutaj o pracy na codzien. Na dobry w/c (woda lodowa i pożadny nawiew) można dawac po >1,65:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 na codzien spokojnie przy dobrym ac mozna dawac 1.55 to nie stare winchestery co padaly od wyzszego napiecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Dokładnie.... Miałem 7 różnych Venice/Opteron i żaden nie grzał się mocno przy napieciu 1.55V... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Moj stary Winch lecial na 1.55 przez przeszlo rok i nic mu nie bylo (teraz sluzy innemu forumowiczowi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...