malczur Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 mam juz chwile zalozony moj uklad jednak zawsze mialem problemy z odpowietrzaniem ukladu babelki tak jakby sa zawieszone w wezach kiedy sciskam waz z chlodnicy to wyplywa wiecej tych babelkow mam zalozone wc z pompa zatapialna Eheima tylko na proca nagrzewnica z fiata dwa wiatraczki pewnie przez te babelki mam na moim opku 40 stopni C :mur: jest jakis skuteczny sposob zeby to odpowietrzyc poza wyciskaniem tych glupich babelkow powietrza do pojemnika czy to ze pojemnik jest juz zakrecony przeszkadza w odpowietrzaniu z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 wyłącz pompkę, potrząśnij chłodnicą, włącz pompkę, polecą bomble, wyłącz pompkę, "popukaj" w węże, włącz pompkę itd aż przestaną lecieć bomble. mój układ z trójnikiem odpowietrzającym odpowiertza się (a w sumie to odpienia bo faza końcowa tak właśnie wygąda) w jakieś 2 godziny...włączam kompa i wychodzę z pokoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...