seth Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Witam chłopaki...pomóżcie.bo już nie wiem co robić... Mam w/w płytę i ogromny problem z PS/2,tzn kiedy twardziel zaczyna coś dogrywać to wszelkie urządzenia podłączone pod to po prostu dostają świra (wskaznik myszy lata po ekranie lub zwalnia,klawiatura zacina się..np.w medal of honor czy jedi knight 2 nagle zaczyna sobie sama lezć,tak jakby klawisz się "wcisnął" na stałe... Próbowałem już dosłownie chyba wszystkiego w BIOSIE,dodam też,iż testowałem także na innych HD-kach,także na "gołym" IDE,bez kontrolera HPT...i bez dzwiękówki...zawsze to samo... Wszystkie stery są nowe... Czyżby zwalone PS/2?? Dzięki za pomoc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 TO już piąta płyta Abita BE6 która padła komuś w tym tygodniu. Może masz zwaloną klawiature albo coś innego Ci sie wysypało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micias Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Kup myszke na usb , lub przejsciowke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...