k a m e r e k Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Czy pasta termoprzewodząca arctic silver 5 leżąca w ciemnym i suchym miejscu w temp pokojowe traci swoje wlasciwosci po jakims tam czasie? Zalozmy taka po 2 latach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 O to juz musialbys spytac producenta, chociaz na jego stronie nie znalazlem informacji o dlugosci przydatnosci do uzycia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 no ja tez - wiec pytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 moze ktos wystosuje maila, bo ja swojego AS3 mam juz prawie 4 lata :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) To coś Niemiec mało używasz :P A podobno stuff co 3-4 miechy zmieniasz (a jeszcze tubki silvera nie zuzyles :P ) Edytowane 16 Lipca 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Oszczedny jest i tyle ;] Swoja droga swojego Ceramique tez juz mam kawal czasu, ponad 2 lata. Chyba jutro do nich napisze, dzisiaj juz mi oczy siadaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Ja na celku 333 nie zmieniałem pasty przez x-naście lat i żyje :DDD a jak zdjęłem to się skruszyła :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 To coś Niemiec mało używasz :P A podobno stuff co 3-4 miechy zmieniasz (a jeszcze tubki silvera nie zuzyles :P ) bo zmieniam sprzet czasto ;] a pasta jest juz na wykonczeniu, ale zastanawia mnie jaki wplyw na temp moze miec jej wiek. dostalem ja na pierwszym tweaku i tak sie trzyma ze mna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) gutman - mnie chodzi o przechowywanie zamknietej tubki a nie o paste na procesorze ;), moja pasta konsystencje wydaje sie miec taka sama jak dawniej hmm... Edytowane 17 Lipca 2006 przez k a m e r e k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...