bbc20000 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Powiem tylko tyle - benchmarks GF FX nie sa nawet w polowie tego co Nvidia przepowiadala. Ledwo szybsza od ATI R9700Pro w 3dMark2001. W wielu benchmarks jest wrecz wolniejsza od ATI. Oprocz "wolnych" benchmarks artykul opisuje problemy GF FX z temperatura. Teraz juz wiem napewno ze moja nastepna karta bedzie ATI. :D Extreme Tech? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Hiehie , ja pametam ja sie ze mna klucilo pare osob odnoscie tego co bedzie prezentowal nowy uklad Niewidi ( mowiac ze 20000 w 3dmarku to spokojnie wyciagnie, ) . Jak dla mnie te testy , sa potrazka szczegolnie jak sie wlaczy wszystkie dodatkowe efekty poprawiajace jakosc . Ja zycze Nvidi jak najlepiej mimo ze ich nie lubie , bo wtedy ceny beda spadac . Zobacz Ati ma juz nastepny uklad gotowy , moze wprowadzic do Radeona 9700 pro pamieci DDR II , ale caly czas sobie siedza spokojnie bo po co maja sie spieszyc . Nowy GF bedzie za miecha , jego cena jest tez nie za ciekawa , wyje jak odkurzacz , i wydajnosc jest przecietna . Mam nadzieje ze Nvidia poprawi jeszcze stery , no i ze karta pokaze co potrafi w Directx 9 ;) . Mysle ze ostatecznie te karty zmierza sie w 3dmarku nowym ;) , tylko mam nadzieje ze zadnych optymalizacji nie bedzie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 JUZ JEST O TYM TOPIC!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le ile jeszcze takich topików będzie...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 jest juz taki topic.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...