zwierzak07 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Kuoiłem aparat w czwartek a przez weekend bylem na imprezie ktora odbywala sie na swiezym powietrzu i strasznie sie kurzylo.Teraz nie chce sie otwierac przeslona obiektyw,dopiero jak rusze ja palcem to sie otwiera.Moje pytanie jak w temacie??Czy moze oddac go do serwisu i udawac ze nie wiem co sie stalo?? <_< Edytowane 17 Lipca 2006 przez zwierzak07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Mi mój aparat spadł na piasek, dostała się masa ziarenek, i obiektyw się nie zamykał, do tego aparat nie mógł ruszać obiektywem - więc nie łapał ostrości. Poszedłem do serwisu, udałem głupka i wymienili od ręki na nowy. Miałem farta chyba, ale ważne że teraz działa bezbłędnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Spróbuj wymienić... sam nic nie zrobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Nie wymienią mi odsyłają mnie do serwisu do warszawy.A u fotografa dowiedziałem się że to jest raczej do naprawy a nie zabrudzone że w canonach to sie często psuje.Co mnie podkusiło żeby go kupować zasrany Canon. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Ja mam Powershota A520 i Eosa 300. Bardzo fajne niezawodne aparaty. Jeszcze miałem Eosa 500N - też się dobrze sprawował. Nie wiem czego od Canona chcesz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Nie wymienią mi odsyłają mnie do serwisu do warszawy.A u fotografa dowiedziałem się że to jest raczej do naprawy a nie zabrudzone że w canonach to sie często psuje.Co mnie podkusiło żeby go kupować zasrany Canon. :angry: Posieszę Cię - każdy tak mówi. Przyniesiesz mu Canona to powie, że to się często psuje w Canonach. Przyniesiesz Nikona - to że to się psuje często w Nikonach, Fuji tak samo, Sony tak samo itp itd. WIem to z włąsnego doświadczenia - wierz mi. :) Więc nie słuchaj się jakiegoś kretyna, bo takie rzeczy zdarzają się w każdym aparacie ;) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Posieszę Cię - każdy tak mówi. Przyniesiesz mu Canona to powie, że to się często psuje w Canonach. Przyniesiesz Nikona - to że to się psuje często w Nikonach, Fuji tak samo, Sony tak samo itp itd. WIem to z włąsnego doświadczenia - wierz mi. :) Więc nie słuchaj się jakiegoś kretyna, bo takie rzeczy zdarzają się w każdym aparacie ;) Pozdrawiam.Moze i tak ale wk...ia mnie to ze nowy aparat mam kilka dni i juz cos sie dzieje Edytowane 17 Lipca 2006 przez zwierzak07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Wasz ostatnie przekomarzania"kłótnie"raczej nie wniosly nic do tego topicu. Słyszałem że można wyczyścic to sprężonym powietrzem próbował ktos kiedyś tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Słyszałem że można wyczyścic to sprężonym powietrzem próbował ktos kiedyś tak?? Tluste plamy - ciezko widze. Do kurzu - delikatny pedzelek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Tluste plamy - ciezko widze. Do kurzu - delikatny pedzelek. Że tłuste palmy nie to wiem ale pytam o przeslone czy da rade to wydmuchac a przy okazji nic nie zepsuje Nie chce sie rozstawac z nowymn aparatem na 2 tygodnie jak pojedzie do serwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Że tłuste palmy nie to wiem ale pytam o przeslone czy da rade to wydmuchac a przy okazji nic nie zepsuje Nie chce sie rozstawac z nowymn aparatem na 2 tygodnie jak pojedzie do serwisu No nie zartuj sprezonym powietrzem chcesz elektronike czyscic?? No bez przesady. Mozesz uszkodzic matryce co bedzie duzym kosztem, lepiej oddaj aparat do serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...