mattnick Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Heh tylko ciekawe czym zrobisz otwory fi4 o głębokości ok. 120mm w miedzi... hehe...a po co ma wiercić 120 mm nie może 60 z jednej i 60 z drugiej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Teoretycznie tak ale może być ciężko wywmiercić domowymi sposobami (wiertarka + stojak) tak żeby otwory się pokryły. Wg mnie do dysku wystarczy jeden duży otwór - skoro na mostki wystarczają bloczki puste w środku to tutaj tym bardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Teoretycznie tak ale może być ciężko wywmiercić domowymi sposobami (wiertarka + stojak) tak żeby otwory się pokryły. Wg mnie do dysku wystarczy jeden duży otwór - skoro na mostki wystarczają bloczki puste w środku to tutaj tym bardziej.Może jest ambitny? Albo ma stalowe nerwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 i duzo miedzi oraz wiertel ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 jaką długoś mają złączki kątowe sktręcane ?? chodzi o długość od kolanka do miejsca hmmm tuż przed gwintem (tam za co się przykręca) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Proszę, chyba o to chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Super. Dzięki. B. mi pomogłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...