Nicko13 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Są wakacje modding nie śpi,więc zrobiłem reza : Fotki gotowego i z procesów powstawania :P kilka foto. http://nicko13.fotosik.pl/albumy/32819.html teraz mam pytanie czy dostane gdzieś złączki kątowe NK12 1/4 cala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Fajny rezik dobrze, że skończyłeś "tuningowanie" :D bloków a wziąłeś się za lepsze zajęcie. Podoba mi się. A o kroćce zapytaj Sama powinien mieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 z blokami nie skonczylem,raczej zmienilem koncepcje ;) wkrótce efekty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Nie ma złączek kątowych NK. Ale dla chcącego nic trudnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 są mufki kątowe w któe kręcasz zwykłe NK, ale wydaje mi sie że gdzieś widziałem kątowe NK: | Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 NK kątowe są, ale tylko z plastiku(przynajmniej tylko takie widziałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 plastikowe są w mcs ale gwint 3/8 a potrzeba mi 1/4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y0ghurt Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) kątowe nk są - przecież takie mate daje do abadonów na gpu.. trzeba tylko wiedziec skąd brać... zapytaj w mcs może mają :] Edytowane 17 Lipca 2006 przez y0ghurt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 kątowe nk są - przecież takie mate daje do abadonów na gpu.. trzeba tylko wiedziec skąd brać... zapytaj w mcs może mają :] te w abadonach są, że tak powiem, własnej roboty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baban Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Też myślałem nad tym żeby zrobiź sobie taki rezerwuar tyle że krótszy/niższy. Pomysł trochę już oklepany, ale fajnie żeś go wykonał, Nicko13 ; p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y0ghurt Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 te w abadonach są, że tak powiem, własnej roboty ;)co nie zmienia faktu ze mate'owi moglo troche tego zostac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 teraz musze znalezc jeszcze jakąś obejme 40mm widziałem dosyć fajne takie do anten czy coś,w necie szukałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Idz do jakiegos szpitala, popros zeby cie zaprowadzili do sekcji sprzetu medycznego, a jak juz tam bedziesz, to zapytaj kierownika tejze sekcji czy maja moze jakis skasowany sprzet typu insuflator, lub wentylator do maszyny anestezjologicznej. Przy tych urzadzeniach sa bardzo fajne chromowane uchwyty na butle CO2 i menzurke ze srodkiem anestezjologicznym (nigdzie takich nie widzialem, a sa naprawde niesamowite). Moze uda Ci sie wydebic takie cos, a jak nie to moze Cie to zainspiruje w jakis sposob. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 CarlOs: Trzeba przyznać, że masz nietypowe wtyki. Masz jakieś powiązania z takim sprzętem, bo raczej tak ci w głowie nagle nie zaświtało? A co do rury: Czym to jest sklejone? Myślisz że na samym kleju wytrzyma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 kątowe nk są - przecież takie mate daje do abadonów na gpu.. trzeba tylko wiedziec skąd brać... zapytaj w mcs może mają :] [.img]http://forum.purepc.pl/miniaturki/4126d50e50b7c24b2cb4cb0ea6be856522035miniatura.jpg[/img] Mam takie na swoim abadonie i musze powiedziec ze sa kijowe bo zeby naciągnąc na nie wąż to musiałem kombinerkami rozciągać... Nie ma prównania do tych sprzedawanych przez Misia. Co do rezerwuaru, dla mnie sredni chociaz gratuluje własnej inwencji twórczej :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 chyba o to się rozchodzi http://mcs.pc.pl/news.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 [im g]http://forum.purepc.pl/miniaturki/4eaaf28e6a567593a3109d4b689f70cc49628miniatura.jpg[/img] chyba o to się rozchodzi http://mcs.pc.pl/news.php to chyba nie jest obejma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 @ malkstons gwint jest inny w tym co podałeś,pisałem o tym wczesniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 teraz mam pytanie czy dostane gdzieś złączki kątowe NK12 1/4 cala? sorry - jakoś przeoczyłem :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 @ JOHN - mam wtyki - siedze w tym biznesie, jestem przedstawicielem handlowym i serwisantem sprzetu medycznego w pewnej firmie ktora wlasnie w tego typu asortymencie sie specjalizuje. No i nalezy pamietac, iz sprzet medyczny to najlepsze gatunkowo materialy, najdokladniejsze wykonanie i bardzo czesto nowatorskie rozwiazania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...