Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Idz do jakiegos szpitala, popros zeby cie zaprowadzili do sekcji sprzetu medycznego, a jak juz tam bedziesz, to zapytaj kierownika tejze sekcji czy maja moze jakis skasowany sprzet typu insuflator, lub wentylator do maszyny anestezjologicznej. Przy tych urzadzeniach sa bardzo fajne chromowane uchwyty na butle CO2 i menzurke ze srodkiem anestezjologicznym (nigdzie takich nie widzialem, a sa naprawde niesamowite). Moze uda Ci sie wydebic takie cos, a jak nie to moze Cie to zainspiruje w jakis sposob.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kątowe nk są - przecież takie mate daje do abadonów na gpu.. trzeba tylko wiedziec skąd brać... zapytaj w mcs może mają :]

[.img]http://forum.purepc.pl/miniaturki/4126d50e50b7c24b2cb4cb0ea6be856522035miniatura.jpg[/img]

Mam takie na swoim abadonie i musze powiedziec ze sa kijowe bo zeby naciągnąc na nie wąż to musiałem kombinerkami rozciągać... Nie ma prównania do tych sprzedawanych przez Misia.

Co do rezerwuaru, dla mnie sredni chociaz gratuluje własnej inwencji twórczej :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ JOHN - mam wtyki - siedze w tym biznesie, jestem przedstawicielem handlowym i serwisantem sprzetu medycznego w pewnej firmie ktora wlasnie w tego typu asortymencie sie specjalizuje.

No i nalezy pamietac, iz sprzet medyczny to najlepsze gatunkowo materialy, najdokladniejsze wykonanie i bardzo czesto nowatorskie rozwiazania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi