kuki1989 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Okazało sie że z dowodem nie bedzie problemu, kumpel ma kogos znajomego w urzedzie i mi załatwi, jutro mam mu zaniesc dane osobowe i zdjecie. Dowód dostane za jakies 2 dni ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Okazało sie że z dowodem nie bedzie problemu, kumpel ma kogos znajomego w urzedzie i mi załatwi, jutro mam mu zaniesc dane osobowe i zdjecie. Dowód dostane za jakies 2 dni ;dI po co bylo tyle szumu? ;) Od razu trzeba bylo isc do kumpla, a nie zawrac gitare uzytkownikom tego zacnego forum. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) I po co bylo tyle szumu? ;) Od razu trzeba bylo isc do kumpla, a nie zawrac gitare uzytkownikom tego zacnego forum. :PTo ludzie nawet wola zapytac sie na forum: "boli mnie glowa, mam isc do lekarza?", "cos mi wyskoczylo, co teraz?", niz u lekarza :blink:. Edytowane 17 Lipca 2006 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) To sie nazywa panika ;) Jak masz okazje wyjechac i dobrze zarobic ,a cos stoi na przeskodzie ,w jego wypadku bylo to brak dokumentu,wtedy szukasz wszedzie jakiejs pomocy ;) Wazne ze dobrze sie zakonczylo. Temat mysle ze mozna zamknac. EDIT: fipa tylko dalem propozycje ;) Temat i tak predzej czy pozniej spadnie na dalsze strony. Edytowane 17 Lipca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Temat mysle ze mozna zamknac.A po co? Jesli ktos bedzie mial podobny problem, to sie dopisze. A temat szybko spadnie na dalsze strony, jesli poprostu przestaniecie pisac. Prosze o cisze w eterze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...