Skocz do zawartości
kuki1989

Przekraczanie Granicy W Ue

Rekomendowane odpowiedzi

Okazało sie że z dowodem nie bedzie problemu, kumpel ma kogos znajomego w urzedzie i mi załatwi, jutro mam mu zaniesc dane osobowe i zdjecie. Dowód dostane za jakies 2 dni ;d

I po co bylo tyle szumu? ;) Od razu trzeba bylo isc do kumpla, a nie zawrac gitare uzytkownikom tego zacnego forum. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I po co bylo tyle szumu? ;) Od razu trzeba bylo isc do kumpla, a nie zawrac gitare uzytkownikom tego zacnego forum. :P

To ludzie nawet wola zapytac sie na forum: "boli mnie glowa, mam isc do lekarza?", "cos mi wyskoczylo, co teraz?", niz u lekarza :blink:. Edytowane przez st1ch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sie nazywa panika ;) Jak masz okazje wyjechac i dobrze zarobic ,a cos stoi na przeskodzie ,w jego wypadku bylo to brak dokumentu,wtedy szukasz wszedzie jakiejs pomocy ;) Wazne ze dobrze sie zakonczylo. Temat mysle ze mozna zamknac.

EDIT: fipa tylko dalem propozycje ;) Temat i tak predzej czy pozniej spadnie na dalsze strony.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat mysle ze mozna zamknac.

A po co? Jesli ktos bedzie mial podobny problem, to sie dopisze. A temat szybko spadnie na dalsze strony, jesli poprostu przestaniecie pisac.

Prosze o cisze w eterze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi