mattnick Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 mam blok który rozmiarami idealnie pasuje na sb, które a tej płycie grzeje się znacznie. Nie wiem tylko jak go zamontować. Nie chcialbym używać kleju termo ze względu na problemy z usunięciem bloku...myślalem o taśmie termoprzew. ale nei wiem czy utrzyma blok. Proszę sobie darować komentarze typu niebieski zalman wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) mam blok który rozmiarami idealnie pasuje na sb, które a tej płycie grzeje się znacznie. Nie wiem tylko jak go zamontować. Nie chcialbym używać kleju termo ze względu na problemy z usunięciem bloku...myślalem o taśmie termoprzew. ale nei wiem czy utrzyma blok. Proszę sobie darować komentarze typu niebieski zalman wystarczy.Imo nawet niebieski zalman na sb na tej plycie to przesada. Mialem do czynienia z wieloma takimi plytami i spokojnie wyrabia sotsunkowo nieduzy radiator (mniejszy niz niebieski zalman). Bedzie cieply - ale zadne konsekwencje z tego nie wynikaja. Nawet blok na nb na tej plycie jest sprawa MOCNO dyskusyjna. Duzy radiator zaspokaja nawet vmody na nb. A bo dopiero mowa o sb. Edytowane 17 Lipca 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 "Taśma" nie utrzyma bloku jeśli płyta znajduje się w pozycji pionowej. Kleju też bym nie ryzykował, bo blok w momencie odpadnięcia może narobić jakieś szkody. Ps. Muszę to napisać, muszę muszę muszę: przerost formy nad treścią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Nie opłaca się męczyć i zakładać bloku na SB w ABIT NF7-S. Mały radiator + bylejaki nawiew i wporzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 dla samej satysfakcji się opłaca...jeśli mi się ie będzie chciało to opchnę bloczek i tyle ale jak na razie to mi się chce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...