kaioshen Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Światło dzienne ujżała pierwsza beta nowej dystrybucji linuksa o nazwie Freespire. Ma być w dwóch odmianach. Jedna będzie oparta o darmowe programy, a druga to komercyjne. Download: #1 #2 Osobiście nie mogę sie doczekać Ulteo, ale pewnie ściągne Freespire bo chce zacząc przygode z linuksem. Zastanawiam się nad Ubuntu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Ja bym tego nie sciągał. Już raz pokazali jak sie nie powinno robic systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 To lepiej zacznij od ubuntu i daj sobie z tym spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Nie wiem czemu ale jak widzę nowe jakieś distra to sobie myślę "ot kolejny Linux, i tak pewnie gorszy od trójcy czyli Slacka, Gentoo, Debiana, tudzież na nich oparty..." Edytowane 17 Lipca 2006 przez Sid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 moze dlatego ze sprawdza sie to w 95%? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Niektóre dystrybucją są bardzo specyficzne i przeznaczone do konkretnych celów. Dlatego porównywanie każdej kolejnej do "Wielkiej Trójcy" - która swoją drogą dla każdego jest inna - jest troche bez sensu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieobeznany Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 a w tym freespire neostrada chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...