best-boy Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Gada dwoch gagadkow z mojej klasy o prockach -e jaki masz procek --AMD ATHLON 1800+ -eee AMD to zjeba bo masz mniej MHz niz jest napisane -ja mam wypasionego Celerona 1,7 GHz + 256 SDR :P Next... Kupuje dzisiaj karte graficzna -- a jaką ? Geforc 4 -- no ale jaki doladnie MX 440 --ozostawilem bez komentarza Ale bylem taki zdenerwowany ze sprzedalem takiemu jednemu gf 2mx z 64 bitowa szyna za 300 zł. wlasnie dzisiaj :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 jak mogles? :P chcoiaz pieniadz nie zarobiony, to pienaidz stracony :>>>>>> od czego sa frajerzy? :P by na nich zarabiac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ja też miałempodobną sytuację :lol: buhahahaha... podchodzi do mnie kumpel i mówi "jaki masz procesor ?" ja odpowiadam że athlonaXP 1600+ a on na to zaczyna się lać jak nie wiem i mówi mi żę bije mnie na głowę :lol: a ja się go pytam: a co masz athlonXP 2200+ ? a on mi wyjeżdża : nie celerona 2ghz !!! ... myślałem że padne ze śmiechu !!! powiedziałem mu że go chyba po<span style="color:red;">[ciach!]</span>liło !!! ... później mi powiedział że jeszcze nie kupił, to ja mu powiedziałem żeby se kupił jakiegoś athlonaXP 1700+ tb a on mi na to że w sklepie powiedzieli mu że athlony się grzeją i chłodzenie jest głośne !!! a ja mu powiedziałem żę jakchce mieć dobry produkt to niech kupi athlona a on nie bo w sklepie ... ! :lol: LOL i tak wydał 800 zeta na pł.gł i celka 2ghz 8O ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 No coż sa wsród nas ludzie madrzy i madrzejsi;) Na szczescie Ja sie jeszcze z czyms takim nie spoltkalem. Uff. Choc przyznam, że jakbym mial cos takiemu gosciowi sprzedac to bym full kasy zarobil:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 No coż sa wsród nas ludzie madrzy i madrzejsi;) Na szczescie Ja sie jeszcze z czyms takim nie spoltkalem. Uff. Choc przyznam, że jakbym mial cos takiemu gosciowi sprzedac to bym full kasy zarobil:) nom 300 zl za gf2mx 64 bit to nie tak malo rownie dobze moglem edytowac biosa na gf4mx , prysnac spraeyem radiator na zloto i pchac za 400 zl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Gada dwoch gagadkow z mojej klasy o prockach -e jaki masz procek --AMD ATHLON 1800+ -eee AMD to zjeba bo masz mniej MHz niz jest napisane -ja mam wypasionego Celerona 1,7 GHz + 256 SDR :P Next... Kupuje dzisiaj karte graficzna -- a jaką ? Geforc 4 -- no ale jaki doladnie MX 440 --ozostawilem bez komentarza Ale bylem taki zdenerwowany ze sprzedalem takiemu jednemu gf 2mx z 64 bitowa szyna za 300 zł. wlasnie dzisiaj :lol: takie mastahy nam rosna=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 nom 300 zl za gf2mx 64 bit to nie tak malo rownie dobze moglem edytowac biosa na gf4mx , prysnac spraeyem radiator na zloto i pchac za 400 zl :wink: hmm ciekawe czy sprzedam CLAPa jako radka 9700 pro :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Jak tak możecie!!!!!! To jest nie powiem co :wink: !!!!!! Przecierz są inni potrzebujący :twisted: !!!!!!! Tysh chce cusik opchnąć!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Buehehjiaadiofjiejfaei........... :D :D :D :D :D :D :D Aż się wierzyć nie chce jacy frajerzy po Ziemii chodzą....;) Ale pragnę zauważyć, że wyrośli nam oni na np. "Komputer Świecie" czy "Clicku" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 rozmowa dzisiaj w klasie : -(lamka)hahah kupuje sobie wypasionego sprzeta i bede teraz pocinal w mafie przy max ustawieniach i bede zajebisty (dokladnie tak kolo powiedzial) -(ja)no to jakiego sprzeta bierzesz ?? - nooo durona 1200 :lol: - jest zajebisty !! -(ja) robi mi sie banan :D - kupuje jeszcze K7VMA - ponoc jedna z najtanszych i najlepszych ! (chodzi o ECS'a) -no i radeona 7000 !! -(ja juz sie pokladam ze smiechu) - nie komentowalem juz mu tego bo chce zobaczyc jego mine jak mu mafia chodzi na max ustawieniach - 10Fps :lol: :lol: :lol: - pozatym baaaaardzo go nie lubie - dwa razy mi podpadl :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 rozmowa dzisiaj w klasie : -(lamka)hahah kupuje sobie wypasionego sprzeta i bede teraz pocinal w mafie przy max ustawieniach i bede zajebisty (dokladnie tak kolo powiedzial) -(ja)no to jakiego sprzeta bierzesz ?? - nooo durona 1200 :lol: - jest zajebisty !! -(ja) robi mi sie banan :D - kupuje jeszcze K7VMA - ponoc jedna z najtanszych i najlepszych ! (chodzi o ECS'a) -no i radeona 7000 !! -(ja juz sie pokladam ze smiechu) - nie komentowalem juz mu tego bo chce zobaczyc jego mine jak mu mafia chodzi na max ustawieniach - 10Fps :lol: :lol: :lol: - pozatym baaaaardzo go nie lubie - dwa razy mi podpadl :x Ej, no ten topik coraz bardziej mi się podoba :D Może by go tak PRZYKLEIĆ?! :D :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 oj b3t0n nie ladnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ej! Właśnie wpadłem na ciekawy pomysł! Za kilka dni wybiorę się na spacerek po gdyńskich sklepach i się popytam jaki sprzęt mi doradzą :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 wiesz tez tak kiedys chcialem ale glupio to troche wygladalo jak koles mi tlumaczyl a ja sie co chwile zlewalem (jak sie powstrzymywalem to wygladajo jeszcze lepiej) :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 wiesz tez tak kiedys chcialem ale glupio to troche wygladalo jak koles mi tlumaczyl a ja sie co chwile zlewalem (jak sie powstrzymywalem to wygladajo jeszcze lepiej) :lol: ;) No tak tu może być pewien problem :D Może przyjde w masce (albo w kominiarce, hehehe :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 :D Kiedys z kumplami weszlismy do jakiegos malego sklepiku komputerowego i jakos tak wpadlo mi zeby sobie z goscie porobic jaja.W sklepie klijent mial dwie plyty glowne ECS'a K7S6A i jakiegos Biostara na KT133A.Zapytalem sie goscie czy ma jakies plyty glowne z dzielnikie 1/5 dla magistrali PCI/AGP obslogujace Athlony w technologii 0.13 mikrona :) Klijent popatrzyl pomyslal chwilke (w tym momencie kumple tarzali sie ze smiechu,aja radykalnie zmienialem kolory,ta cholernie chcialo mi sie smiac z miny tego goscie)Wkoncu wstal wyciagnal tego ECS'a i powiedzial "no zaraz zobaczymy" :):):) Bo ogledzinach instrukcji popatrzyl na mnie i spytal sie mnie czy chodzi mi o plyte glowna "na pamieci DDR" Niemialem serca juz bardziej z niego polewac i wyszedlem :) Ale usmialem sie niemilosiernie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 jutro pojde do jednego ze sklepow we wrocku w ktorym strasznie kroja klientow i narobie im takiego technobelkotu ze na pewno sie sam nie polapie o co w tym chodzi , a na koniec wyciagne cyfraka i zrobie zdjecie jego miny (a wlasciwie moj koles zrobi z ukrycia - ale bedzie jazzda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 hehe, najfajniej jest jak sie kluce z kolesiem, ktory o kompach wie tyle, co przeczyta w komputer swiecie :P niedawno sie dowiedzialem, ze amd to sie tak grzeje (xp 1700+, ale nie 0.13), ze jak sie wlozy reke do ubudowy, to mozna sie popazyc :lol: z moja ukochana pania od informatyki smialismy sie niemilosiernie (koles wyskoczyl z taki tekstem na informatyce:>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ej! Właśnie wpadłem na ciekawy pomysł! Za kilka dni wybiorę się na spacerek po gdyńskich sklepach i się popytam jaki sprzęt mi doradzą :D :D :D hehe ja byłem w sklepie fimowym AXEL na Władka IV i gość chciał mi wcisnąć Radka9000 jako szybszego i wydajniejszego od GF4Ti4200 - szkoda że nie wypadało ze śmiechu położyć na środku sklepu .. niezły gość z tego sprzedawcy .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Jan T.- Kupuje sobie GF4 Ja- Jakiego? Jan T.- Jak to jakiego? Ja- A za ile? Jan T.- Do 450zł. Ja- Weź se kup R9000 i będą Ci gry wymiatały Jan T.- Ale Radeon to tylko dla profesjonalnych grafików :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Wiecie co, jak wroce do Elo czyli za 2 tygodnie to sie popytam o sprzecie. Ale beda jaja. Jak mi ktorys powie ze Xp2000+ ma 2000MHz :lol::lol: Sie bede Smial. Szkoda, ze nie mam na czym nagrac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Kupuje dzisiaj karte graficzna -- a jaką ? Geforc 4 -- no ale jaki doladnie MX 440 To MX440 to nie GF4? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 zanim pojechałem do 4max'a po CS'a to popytałem w paru sklepach i gościu w jedym sklepie odpowiedział tak: "wiem co to jest, ale po co jak przecież dobra pasta wystarczy" :lol: Ale miałem też dobre wrażenia, w jednym sklepie pytam się o xp1700+ 0,13, a facet do mnie, którą chce serie to w dwa dni sprowadzi, więc zależy jak się trafi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ej! Właśnie wpadłem na ciekawy pomysł! Za kilka dni wybiorę się na spacerek po gdyńskich sklepach i się popytam jaki sprzęt mi doradzą :D :D :Dja już tak zrobiłem, i gdy poprosiłem kolesia o dysk SCSI to mi powiedział ze nie produkują, a inny powiedział że w kartach z pamięcia DDR (hodziło wtedy o GF2 Pro) taktowanie pamięci dzieli się na dwa :lol: ... a tak po za tym słyszałem kiedyś od kogoś "że MMX jest lepszy od Intela" :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Najlepsi sa sprzedawcy. BO oni sie tym zajmuja. Np na gieldzie kiedys pytam czy dana nagrywarka ma buffor 2 czy 8 MB a koles z tekstem ze nie wie ale to nie ma roznicy. I za wszelka cene chcial mi wcisnac jakies gowno no name. Lamer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Aaaaa lol i rotfl!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ej! Właśnie wpadłem na ciekawy pomysł! Za kilka dni wybiorę się na spacerek po gdyńskich sklepach i się popytam jaki sprzęt mi doradzą :D :D :Dja już tak zrobiłem, i gdy poprosiłem kolesia o dysk SCSI to mi powiedział ze nie produkują, a inny powiedział że w kartach z pamięcia DDR (hodziło wtedy o GF2 Pro) taktowanie pamięci dzieli się na dwa :lol: ... a tak po za tym słyszałem kiedyś od kogoś "że MMX jest lepszy od Intela" :lol: :lol: :lol: no bo dzieli sie na 2, zeby poznac prawdziwe taktowanie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ej! Właśnie wpadłem na ciekawy pomysł! Za kilka dni wybiorę się na spacerek po gdyńskich sklepach i się popytam jaki sprzęt mi doradzą :D :D :Dja już tak zrobiłem, i gdy poprosiłem kolesia o dysk SCSI to mi powiedział ze nie produkują, a inny powiedział że w kartach z pamięcia DDR (hodziło wtedy o GF2 Pro) taktowanie pamięci dzieli się na dwa :lol: ... a tak po za tym słyszałem kiedyś od kogoś "że MMX jest lepszy od Intela" :lol: :lol: :lol: no bo dzieli sie na 2, zeby poznac prawdziwe taktowanie! tak i one w ogóle chodzą przez to tak samo, a nawet wolniej :wink: :wink: .... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 To widze, ze niezla polewke macie w szkole :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ROTFL Przykleic ten topic!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...