Above Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Kupiłem kiedys za 5zł takie cos i nawet nie wiem co to jest i do czego słuzy. Na necie cos czytałęm ze odciaza procesor do 60% podczas kompresji... Ale tak naprawde nie mam pojecia o co tu chodzi. Karta sama nie działa , wiec jako karta graficzna chyba nie słuzy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 To karta akcelerator dekodowania DVD. Chipset Real Magic dość znany, karta z czasów P2/P3 wtedy też Creative robił swoje karty DXR. Karta przejmuje w przypadku odtwarzania dvd strumień danych i rozkodowuje je do swojego bufora ramki. zauważ wyjscie na svideo - do tv. obecnie raczej karta useless Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 sprzedawac chyba sie nie opłaca ?? Jaka jestest jej teraz wartosc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 max 30-40pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...