Tasior Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 czy ktoś poóbował wcisnąć bios od abita kt7araid v1,3 do abita kt7araid v1,0 ???? A tak wogule to czym się różnią te abity ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Różnią się na poziomie sprzętowym więc nie radziłbym :( Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 j.w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 do Abitow od KT7 przez KT7E do KT7A v1.3 biosy sa te same.Sam sie zdziwilem jak zciagalem do swojego,ale tak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 A jak sie zaladuje z bledami to plyta startuje i mozna wprowadzic bios z dyskietki np.stary :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 do Abitow od KT7 przez KT7E do KT7A v1.3 biosy sa te same.Sam sie zdziwilem jak zciagalem do swojego,ale tak jest.Na TEJ stronie biosy do wersji 1.3 są wyszczególnione osobno i mają inne nazwy, więc chyba coś nie tak ? KT7A jest poprawiona by obsłużyć AXP wątpię więc by płytki pracowały na tym samym Biosie. Co do złego sflaszowania różnie bywa, przeprowadzałeś taki eksperyment jak proponuje kolega? ) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Co do złego sflaszowania różnie bywa, przeprowadzałeś taki eksperyment jak proponuje kolega? ) Jak bym nie przeprowadzal to bym nie pisal o tym :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 SPOÓBUJE !! NAJWYŻEJ SIE COŚ ZDUPCZY HEHE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 SPOÓBUJE !! NAJWYŻEJ SIE COŚ ZDUPCZY HEHE That's the spirit :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Koniecznie daj znac o rezultatach :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 kurde nie moge go tam upchać pisze coś takiego : ->the program's files part number<- ->does not match with yoyr system<- jak flaszuje "dobrym" biosem to jest oki :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 kurde nie moge go tam upchać pisze coś takiego : ->the program's files part number<- ->does not match with yoyr system<- jak flaszuje "dobrym" biosem to jest oki :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Musisz wymusić brak sprawdzania poprwności. Odpal awdflash.exe z parametrem /? i sprawdź która to opcja ;) Pozdrawiam i życzę powodzenia, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 kurde nie moge go tam upchać pisze coś takiego : ->the program's files part number<- ->does not match with yoyr system<- jak flaszuje "dobrym" biosem to jest oki :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Udalo ci sie cos wykombinowac z biosem od v1.3 :idea: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Pamiętam, że awdflashem jakoś nie mogłem nagrać i musiałem użyć programatora. Nie udało mi się.Komputer nawet nie pokazał posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Pamiętam, że awdflashem jakoś nie mogłem nagrać i musiałem użyć programatora. Nie udało mi się.Komputer nawet nie pokazał posta. Uuuuu - to porazka :( Szkoda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...