ULLISSES Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 O ile mnie pamięć nie myli, to ciężko będzie zejść poniżej 3 000 PLN. Kiedyś do takiej jednej firmy dzwoniłem (możliwe, że właśnie do nich). Generalnie jednak każdy przypadek jest indywidualny, gdyż liczy się jaki dysk (firma), jaki system plików, jaki plik, jakie dane w środku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 O ile mnie pamięć nie myli, to ciężko będzie zejść poniżej 3 000 PLN. Kiedyś do takiej jednej firmy dzwoniłem (możliwe, że właśnie do nich). Generalnie jednak każdy przypadek jest indywidualny, gdyż liczy się jaki dysk (firma), jaki system plików, jaki plik, jakie dane w środku. czy dobrze rozumie ? im bardziej hdd zapelniony lub wiekszy tym wiekszy koszt takiej zabawy ?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 czy dobrze rozumie ? im bardziej hdd zapelniony lub wiekszy tym wiekszy koszt takiej zabawy ?? :blink:Możliwe, chociaż pewności nie mam. Najprościej będziesz, jak zadzwonisz i przedstawisz im problem. Wtedy będziesz miał konkretne wyliczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...