tomasir Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 zgadzam sie ale te....rzeczy nazwijmy ze na nie zapracowalem...po prostu robie testy dla pewnej firmy :)A może ta pewna firma potrzebuje też jeszcze kogoś do testowania jej sprzętu?Też jestem z Krakowa i na nadmiar kasy nie narzekam.A moja rivatnt2 m64 z chęcią by się w coś lepszego zamieniła.Jak jest sznsa to wal na maila lub priva! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 No wlasnie mam ten sam problem, bo w tym tygodniu kupuje nowa obudowe i nie wiem czy mirror czy prostattion jedna kosztuje ok.350 a druga 270 mhm. Moze wiecie gdzie mozna ja taniej dostac ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 do mirrora mozesz dokupic zaslepki czarne z przyciskami do cd, nagrywary bo standardowo jest jedna chyba w komputroniku sa dostepne za ile nie pamietam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...