marx2 Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Patrzcie, ta plyta to rarytas :) http://www.allegro.pl/item195445365_asrock...ga_x300_gw.html alez sie bili w ostatniej minucie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursofek Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Witam, szukam oryginalnej płyty CD do płyty głównej Asrock 775TWINS-HDTV (wersja pierwsza -> nie R2). W Windows XP oraz Vista nie mogę zainstalować sterowników do zintegrowanej karty muzycznej ściągniętych do tej płyty z www.asrock.com. Pokazuje niezidentyfikowane urządzenie PCI. Podobno przy tej płycie się tak zdarza i trzeba zainstalować te z CD -starsze. czy może mi ktoś zrobić obraz iso oryginalnej płyty ze sterownikami i umieścić na darmowym serwerze do ściągnięcia np. na rapidshare, albo choć same sterowniki do k. muzycznej podesłać? Dziękuję z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem tej płytki (rev 2.0) to zapraszam do działu sprzedam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wirez Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 (edytowane) Witam wszystkich. Na forum trafiłem właśnie przez ten dość rozbudowany temat. Od dwu tygodni walczę z ramem. Wcześniej miałem 1.5 gb ddr2, kości współpracowały, więc było ok. Teraz na zastępstwo 512stki wziąłem 2 gb i problem. Widzi tylko 2gb. Już drugi raz wymieniłem kości, teraz sprzedawca dobrał mi nawet tak, że 2 gb i 1 gb są takie same. Zarzuciłem nowy bios 2.1o, po zwalczeniu tego buga z kontrolerami winda wstała;p. Z ramem coś się ruszyło. Na ekranie startowym dalej pokazuje 2gbram, ale w biosie już widzę obie kości. Kurde, help, bo przestaję mieć cierpliwość... W sumie to wszystko,żeby w gothica 3 popykać, przydał by się ten ram na pewno... pozdr aha, mój asrock jest w tej słabszej wersji. Edytowane 28 Marca 2010 przez wirez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wirez Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 nikt nie poratuje? Skoro płyta widzi te pamięci, to chyba problemem są jakieś ustawienia biosu? Mam zrobić jakąś fotkę, czy coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...