beavisek Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ostatnio strasznie mi pierdzi wentylator na herculesku :x I wyciągnąlem go i zastąpiłem innym taki małym czrnym nonameme! Ale nie chodzi na tej karcie a sam podpięty normalnie chodzi :?: Jakie musi spełniac wentylatorek (jakie napięcie itp) którym mozna zamienic oryginalny herculesowy? I jeśli też zgłośniał wam wentylatorek to co zrobiliscie? Myslalem o zdjeciu w ogole tego niebieskiego radiatorka ,ale po pierwsze jest fajny a po drugi enie wiem jak? dzieki z góry za odpowiedzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 musi byc na 5V zasilany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 musi byc na 5V zasilany Gdzie moge kupic takie ? Da sie przerobic te z 12v? Jestem laikiem w tej materii :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 podlacz go pod molexa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 RaF napewno duzo to mu mowi ale spx ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 O co chodzi? :?: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 podlacz go pod molexa kolega mial na mysli podlaczenie witraczka pod kabelek ktory idzie z zasilacza i zazwyczaj konczy sie w stacji dyskow tzw. elastycznych :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 A czy w ogóle karta graficzna ruszy jesli nie podepne do niej wentyla tylko z innego zasialnia np 12v. Albo jak to mozna obejsc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 sprawdz, raczej powinna ruszyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...